sâmbătă, august 13, 2022
21.2 C
Craiova

Fermierii din Olt sprijină refugiații din Ucraina: familii venite în Slătioara, ajutate cu legume

Asociația Tinerilor Fermieri din Olt livrează legume pentru câteva familii de refugiați din Ucraina ajunse în comuna Slătioara. Două familii sunt găzduite de patronul unui restaurant, iar fermierii le aduc legume pentru gătit. Florin Ciobanu, președintele Asociației, anunță că se caută un spațiu mai mare pentru a-i caza pe refugiați, iar crescătorii de animale au anunțat că se implică și ei în acțiunea umanitară. Refugiații sunt găzduiți de patronul unui restaurant cu specific oriental din Slatina, Sherry.

„Cele 2 familii din Ucraina, se integrează perfect in România – Olt – Slatioara si ne-au făcut o demonstrație culinară – delicioasă, cu Rețete made in Ucraina- India – Pachistan.

Le-am ridicat moralul și i-am încurajat să gândească la viitor, ( sa gândesc sa se integreze in societatea locală, sa -și găsească un job ) chiar dacă au pierdut totul și au lăsat toată viața in Odesa – Ucraina unde nu vor să se mai întoarcă ….unde casele și afacerile au fost distruse de bombele lui Putin…..

Pentru o ,,secundă” Ucraina – India – Pachistan – România – au mâncat, au râs și au trăit clipa ….

Ce frumoasă este Pacea!!!!

Viața merge mai departe!!!

Viața TREBUIE să meargă mai departe!!!

P.S. Mulțumiri speciale lui Berta Braiculeanu – un român cu suflet!!”, a scris Florin Ciobanu pe pagina sa de Facebook.

 

 

Ultimele stiri

20 de trenuri electrice vor circula în România. Craiova este inclusă în rute

Autoritatea pentru Reformă Feroviară anunță, joi, deschiderea seriei achizițiilor de material rulant prin Planul Național de Redresare și Reziliență...

Mai multe articole din aceeasi categorie