Breaking News

Publicatie administrata editorial de Cristi Giambasu

Financial Times, gest extraordinar! Boardul editorial cere Uniunii Europene sa o numeasca procuror sef pe Laura Codruta Kovesi si sa ignore campania de denigrare a autoritatilor romane la adresa fostei sefe a DNA!

Presitigiosul ziar Finacial Times a luat o pozitie transanta, asumata de boardul editorial, prin care cere pur si simplu Uniunii Europene sa o numeasca pe Kovesi procuror sef european si sa ignore campania mincionasa organizata de autoritatile romane de denigrare a fostei sefe a DNA.

Iată un pasaj relevant din articol:

“In calitate de sef al DNA, Kovesi a reusit sa lupte foarte bine impotriva coruptiei si a anchetat si trimis in judecata multi ministri, membri ai Parlamentului, primari si alti functionari publici. Toti au fost acuzati de fraude, de abuz in serviciu si alte infractiuni. Intreaga ei munca a fost primta foarte bine si i-a adus respectul partenrilor strategici ai Romaniei Iar aceeasi munca i-a inspirat pe cetatenii romani sa ia atitudine si sa nu mai accepte toate derapajele clasei politice in ceea ce priveste banul public. A devenit insa o adversara a Partidului Social Democrat si a liderului acesuita Liviu Dragne. Fortele anti-reformatoare sunt astfel disperate sa o opreasca pe Kovesi sa ajunga procuror sef european, dupa ce au reusit sa o dea jos in Romania de la conducerea DNA! Mai mult, i-au construit si un dsar penal pe baza marturiei unui fugar, totul pentru a o discredita si a impiedica sa ajunga in fruntea Parchetului European”.

Articole asemanatoare

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of