Breaking News

Publicatie administrata editorial de Cristi Giambasu

Florin Busuioc a suferit un infarct in timpul unui spectacol la Craiova! El fost stabilizat de medici chiar in teatru si apoi a fost transportat de urgenta la spital!

 

UP-DATE:

Elicopterul SMURD care îl transferă pe Florin Busuioc de la Craiova către Institutul Clinic Fundeni din Capitală a plecat de la Craiova. „Tocmai acum a decolat elicopterul SMURD Craiova cu pacientul către Institutul “C.C. Iliescu” din Bucureşti, institut care de altfel a dat avizul pozitiv pentru transfer, în cursul nopţii precedente, însă condiţiile meteo nefavorabile au făcut imposibilă transferarea lui pe cale aeriană“, a spus Cristina Geormăneanu.

Ea a precizat că pacientul este în stare gravă, dar este stabil şi va continua tratamentul la Institutul “C.C. Iliescu”. Elicopterul SMURD Craiova aterizează într-o oră la Detaşamentul de Pompieri Morarilor, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Florin Busuioc a suferit un infarct miocardic, în timp ce juca într-un spectacol, la Craiova. Lui Busu i s-a făcut rău pe scenă, iar colegii au chemat de urgență o ambulanță. Medicii care au sosit la fața locului l-au resuscitat, apoi l-au stabilizat și l-au transportat de urgență la spital. Aici el a primit un stent, interventia fiind una reusita. In cursul zilei de miercuri, Busu ar urma sa fie transferat bla Fundeni.

Actorul a lipsit astăzi de la rubrica meteo de la PRO TV, el anunțând că va avea spectacol la Craiova. ”Astăzi, nu ne mai vedem, am spectacol la Craiova!”, a spus actorul în timpul matinalului de la postul de televiziune la care lucrează.

După ce lui Florin Busuioc i s-a făcut rău pe scenă, în timpul unui spectacol susținut la Craiova, medicii au sosit de urgență la fața locului și l-au resuscitat, potrivit Antena 3. Cadrele medicale au vrut să îl trimită imediat la București, însă nu a fost posibil din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Secretarul de stat Raed Arafat face tot posibilul pentru găsirea unui elicopter militar care să îl poată transporta pe Florin Busuioc la un spital din Capitală. Acesta are nevoie urgentă de un stent, iar un singur medic din Craiova poate face această intervenție chirurgicală. Medicul despre care este vorba se află în drum spre spital, potrivit surselor citate.

Articole asemanatoare

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of