sâmbătă, noiembrie 27, 2021
5.6 C
Craiova

Florin Călinescu explică de ce a plecat din Pro Tv: „E un brand de telecomandă”

Actorul Florin Călinescu şi-a anunţat despărţirea de Pro TV pe Facebook și a spus că nu va mai apărea nici în emisiunea Românii au talent, unde era jurat din 2015. „Cu oarecare părere de rău, vă anunţ că renunţ la colaboarea cu actualul manegment al Pro TV. Deci, si la Românii au talent”, a scris el într-o scurtă postare pe Facebook. Ieri, el a explicat mai pe larg care sunt motivele plecării.

„Îndepărtându-se foarte tare de scopul apariţiei acestui post acum 25 de ani o să îşi dea seama că, inevitabil, puterea acestui brand se va goli. Când faci ceva care se adresează unui popor şi nu-i cunoşti aşteptările, inevitabilul se va produce”, a punctat Florin Călinescu, la Aleph News.

„Nu mai este valabil sloganul ProTV de acum 20 de ani, Te uiţi şi câştigi. Nu mai este nici pe departe ceea ce domnul Sârbu a realizat, pentru că lucrurile atunci aveau o emoţie, aveau o particularitate, o energie care începea cu creaţie. Era un lucru făcut de la început pentru un telespectator pe care nu îl cunoşteam, dar îl ştiam şi asta a făcut să ţină ani de zile. Acum este un brand de telecomandă care merge din inerţie. Azi putem să vorbim despre un canal de filme cu ceva publicitate. Spiritul Pro nu mai există”, a mai spus Florin Călinescu.

El nu a spus concret care este motivul plecării de la Pro TV, însă a menţionat că nu are legătură cu banii. Menționăm că reprezentanții Pro Tv au lăsat să se înțeleagă că acesta ar fi motivul, aducând în discuție problema „negocierilor” cu membrii juriului „Românii au talent”.

„Fiecare parte spune ceea ce consideră că trebuie să spună. Eu am negociat doar acum cinci ani şi nu este vorba despre o negociere fianciară niciodată”, a menţionat cel care a fost jurat la Românii au talent până în primăvara acestui an.

El a spus că ar fi tentat să se întoarcă la „ceea ce m-a consacrat cu adevărat, satira politică”. Postul la care a făcut toate aceste afirmații, Aleph News, îi aparține lui Adrian Sârbu, fostul patron al Pro Tv. Nu ar fi de mirare ca Florin Călinescu să aibă propria emisiune chiar aici.

 

Ultimele stiri

Ambasadorul Italiei a vizitat fabrica Pirelli din Slatina

ES Alfredo Durante Mangoni, ambasadorul Italiei la București, s-a aflat astăzi, pentru scurt timp, la Slatina. El a vizitat...

Mai multe articole din aceeasi categorie