vineri, iulie 1, 2022
38.4 C
Craiova

Forța Dreptei are, de azi, organizație și la Olt

Ludovic Orban a participat astăzi la Slatina la lansarea organizației județene Olt a partidului Forța Dreaptă. El a spus că are încredere în oamenii care formează grupul de inițiativă desemnat să clădească, în timp, o filială puternică.

La lansare au participat și liderul de la Gorj, senatorul Ion Iordache, dar și Violeta Alexandru, fost ministru al Muncii în Guvernul Orban.

„Astăzi am fost alături de colegii Forța Dreptei Olt care au lansat oficial organizația județeană. La eveniment au participat colegii parlamentari, fondatori ai Forța Dreptei, și președintele Ludovic Orban.

Observ, cu patriotism regional, că mobilizarea oltenilor este remarcabilă, Oltul fiind cea de a treia organizație județeană din Oltenia lansată în cadrul Forța Dreptei.

Mă bucur să văd că și aici echipa, coordonată de Doagă Marian Emanuel – consilier local CL Slatina , este puternică și formată din oameni serioși care își doresc să reprezinte un pol de dreapta puternic în județul Olt.

Îi felicit pentru organizare și le doresc o dezvoltare rapidă și succes în toate proiectele demarate în sprijinul oltenilor!”, a scris pe pagina sa de Facebook Ion Iordache.

Ultimele stiri

Acuzații de delapidare la BRD: percheziții și în Olt, Gorj și Vâlcea

Polițiștii din Capitală fac percheziții în București și alte 12 județe într-un dosar în care este vizat un fond...

Mai multe articole din aceeasi categorie