marți, august 9, 2022
30.6 C
Craiova

Fost sindicalist în Poliție, actual deputat PSD: „Bode, demisia!”

Deputatul social-democrat Dumitru Coarnă, fost președinte al Sindicatului Național al Polițiștilor, este de părere că ar fi necesară demisia ministrului Afacerilor Interne, Lucian Bode după dubla crimă de la Onești. El spune că acesta ar trebui să ia exemplul fostului ministru de Interne Nicolae Moga, care şi-a dat demisia din funcţie după cazul „Caracal”.

„După speţa ‘Caracal’, domnul ministru Moga şi-a dat demisia. De bun simţ. Eu cred că şi în această speţă, în care doi oameni sunt, efectiv, la propriu, hăcuiţi, tăiaţi, domnul Bode ar trebui să recurgă la acest gest, pentru că a demonstrat şi în continuare demonstrează, mie cel puţin îmi spune, că nu doreşte să se afle adevărul clar şi să ne transmită public ceea ce trebuia să facă Ministerul de Interne, şi vorbesc despre Ministerul de Interne şi IGPR, nu vorbesc de Poliţia Judeţeană Bacău. Am înţeles că acolo a pus interimar unul care saluta întotdeauna cu ‘săru’ mâna’, e un interimar la IPJ Bacău”, a susţinut Coarnă, într-o conferinţă de presă la sediul central al PSD, după şedinţa Biroului Politic Naţional al partidului.

El a adăugat că Lucian Bode ar trebui să discute cu Nicolae Moga, „să îl întrebe care au fost mecanismele care au declanşat acea demisie şi să procedeze în consecinţă”.

„Până la urmă a ştiut, a gestionat defectuos această situaţie şi cred că e necesară demisia ministrului Bode”, a conchis Coarnă.

Ultimele stiri

Ministerul Sănătăţii: Peste 9.800 de cazuri noi de COVID-19; rata de infectare în Capitală – 9,62

Un număr de 9.864 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate în ultimele 24 de...

Mai multe articole din aceeasi categorie