luni, septembrie 27, 2021
28.1 C
Craiova

Fosta glorie a Craiovei Maxima, Nae Ungureanu, în spital după un accident vascular

Fostul mare fundaș stânga al Craiovei Maxima, Nicolae Ungureanu, a suferit un accident vascular cerebral. El se află internat în Spitalul de Neuropsihiatrie din Craiova și, din câte se pare, este stabil și sunt șanse să își revină.

Principalele cauze ar fi stresul și căldura din ultimele zile din Oltenia, spun surse medicale citate de Fanatik.

Nae Ungureanu are 63 de ani și este unul dintre cei mai mari jucători din istoria Universității Craiova. A fost om de bază în echipa „Craiovei Maxima”, dar și în echipa națională. A participat cu „tricolorii” la Campionatul European din 1984. A câștigat două titluri în sezoanele 1979-1980 și 1980-1981 cu gruparea din Bănie. De asemenea, cu Steaua a cucerit campionatul în sezoanele 1987-1988 și 1988-1989.

„Este încă sub observaţie, să vadă dacă nu e vreo recidivă, pentru că ar fi mult mai periculos. Astăzi intră la un tomograf. Are nişte dificultăţi de a vorbi, dar n-are nicio pareză. Este recuperabil. Ţinem legătura cu doctorii. Ăsta e un mare necaz”, a declarat și Sorin Cârţu, președintele Universității Craiova, citat de Pro X.

Nicolae Ungureanu a fost decorat cu Ordinul „Meritul Sportiv” clasa a III-a în martie 2008.

Ultimele stiri

Premieră în România: organizăm Campionatul European de Tenis de Masă

Pentru prima dată, România organizează cea mai importantă competitie europeană a anului, 2021 GAZPROM  European Table Tennis Team Championships....

Mai multe articole din aceeasi categorie