joi, iunie 13, 2024
24 C
Craiova

FOTO: APROXIMATIV 110 KILOGRAME DE ARTICOLE PIROTEHNICE RIDICATE DE POLIȚIȘTII OLTENI

În această dimineață, polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, au pus în aplicare o percheziție domiciliară, în comuna Iancu Jianu, județul Olt, pentru documentarea activității infracționale a unui tânăr, în vârstă de 24 de ani, din localitate, bănuit de comiterea infracțiunii de operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

Cu ocazia activităților desfășurate, poliţiştii au descoperit 1236 de obiecte cu conținut pirotehnic, de diferite categorii, ce cântăresc aproximativ 110 kilograme și valorează aproximativ 4.000 de lei.

Întreaga cantitate a fost ridicată pentru continuarea cercetărilor, urmând ca, la finalizarea acestora, să fie propusă soluția legală prin unitatea de parchet competentă.

Percheziţiile au fost desfăşurate cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Olt.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Ultimele stiri

CE SURPRIZĂ! „Zeița de la Montreal”, sfaturi pentru „tricolore” înainte de JO

Nadia Comăneci a ținut să le încurajeze personal pe fetele din lotul național de gimnastică înaintea competiției supreme de...

Mai multe articole din aceeasi categorie