luni, mai 27, 2024
22.9 C
Craiova

FOTO/DOLJ: Angajată a DRDP Craiova, accidentată mortal pe DN 6. O altă victimă este grav rănită

Un accident deosebit de grav, soldat cu un mort și un rănit grav, s-a petrecut miercuri, 24 aprilie 2024, pe DN 6, în localitatea Răcari din județul Dolj.

O femeie, angajată a DRDP Craiova, a murit, iar un alt coleg al acesteia este grav rănit. Cei doi efectuau lucrări în zonă.

„Pe DN 6, pe raza localității Răcari, a avut loc un eveniment rutier foarte-foarte grav. Un autocamion care circula pe banda 1 a lovit remorca de semnalizare luminoasă care atenționa participanții la trafic că se efectuează lucrări în zona drumului public de către angajații de la Drumurile Naționale, a împins remorca cu tot cu mașina de regie undeva la 30 metri, a lovit utilajul cu care se lucra pentru colmatări, a lovit doi dintre colegii noștri. Din păcate pentru unul nu s-a mai putut face nimic (n. red. – o femeie), iar unul este preluat de către echipajele de urgență în aceste momente, sperăm să poată fi salvat”, a declarat purtătorul de cuvânt al DRDP Craiova, Cristian Tudor.

Lucrările erau semnalizate corespunzător, iar angajații erau însoțiți de remorci de semnalizare cu săgeți luminoase vizibile de la distanță foarte mare, a mai precizat Tudor.

Ultimele stiri

FOTO: Ce poveste! A renunțat la karate să devină campioană la triatlon!

La 14 ani, Tunde Crișan a câștigat primul Campionat de SuperSprint la care a participat, învingând și fete de...

Mai multe articole din aceeasi categorie