duminică, februarie 28, 2021
5.6 C
Craiova

FOTO. Piețele din Craiova, spălate cu detergenți și clor

Piețele din Craiova au fost spălate cu mai multe rânduri de substanțe dezinfectante, de la detergenți speciali până la clor. Angajații de la Salubritate Craiova, alături de cei ai administrației piețelor au curățat fiecare tarabă, astfel încât comercianții cât și cumpărătorii să fie primiți în această dimineață în condiții de siguranță.

„Vă reamintim însă de recomandarea autorităților de a ieși din locuințe doar în cazul în care este absolut necesar. Dacă ajungeți într-o piață, aveți grijă să mențineți o distanță corespunzătoare față de persoanele din jurul dumneavoastră și dezinfectați-vă mâinile des”, spun cei de la Salubritate.

„Comercianţii şi cumpărătorii care vor veni luni în Piaţa Centrală şi Piaţa Craioviţa Nouă-Big vor găsi pieţele igienizate şi dezinfectate, în urma curăţeniei generale de astăzi. Dovedindu-se înţelegători, comercianţii au eliberat toate mesele de marfă, astfel că personalul de întreţinere şi igienizare a avut posibilitatea să cureţe şi să spele în Piaţa Centrală întreaga hală de legume-fructe, cea de lactate şi brânzeturi, precum şi hala de carne. Pentru rezultate cât mai bune, s-au folosit doar produse profesionale de curăţenie şi igienizare.


Atât podelele cât şi mesele au fost spălate cu jet de apă şi detergenţi-dezinfectanţi. Pe aleile dintre mese a fost utilizată la igienizare maşina de spălat podele. În hala de lactate au fost igienizate toate vitrinele frigorifice. Apoi, echipa specializată de la SC Salubritate Craiova SRL s-a ocupat de dezinfecţie cu ajutorul atomizoarelor, folosind produsul biocid BIONET A15, care are efect bactericid, fungicid, levuricid, virucid și tuberculicid și poate fi utilizat pe toate suprafețele, inclusiv în spații de preparare a hranei.

Şi Piaţa Craioviţa Nouă-Big a fost curăţată şi igienizată integral. Procesul de curăţenie generală şi dezinfectare în pieţe şi târgul municipal va continua”, anunță cei de la Piețe și Târguri Craiova SA.

Compania de Salubritate a municipiului lucrează continuu pentru dezinfecția spațiilor publice din Craiova. „Străzi principale și secundare, trotuare, stații de autobuz, creșe, școli, licee, sedii ale unor instituții publice, nu ne vom opri până când totul va fi dezinfectat pentru a reduce riscul transmiterii Covid-19”, se arată într-un comunicat remis presei.

Ultimele stiri

Polițiștii șpăgari de la Olt, ajutați de Curtea de Apel Craiova: flagrantul e respins!

Probele prin care era dovedit flagrantul în cazul celor patru polițiști șpăgari de la Poliția Rutieră Olt au fost...

Mai multe articole din aceeasi categorie