FOTO/VIDEO: Protest în Slatina, după decesul sportivului de 19 ani

0
261

Protest în Slatina. Sute de tineri s-au întâlnit, marți-seară, 4 iunie 2024, în fața Prefecturii Olt și au plecat în marș pe străzile Slatinei, cu scopul de a atrage atenția că sunt cu ochii pe ceea ce se întâmplă în ancheta deschisă după decesul sportivului Flavius Magraon, fotbalist legitimat la CSM Slatina și elev al Liceului cu Program Sportiv Slatina.

Tânărul de 19 ani a murit sâmbătă, 1 iunie 2024, în urma unui accident cu skijet-ul, produs pe râul Olt.

Flavius se afla împreună cu un alt prieten la o petrecere organizată pe o proprietate privată din comuna Verguleasa. La un moment dat, Flavius a decis, împreună cu un prieten în vârstă de 17 ani, să dea o tură cu skijet-ul. În urma unui viraj brusc cei doi au căzut. Flavius nu știa să înoate, fiind înghițit de apele râului Olt. Trupul băiatului a fost găsit după peste 12 ore de căutări, duminică, 2 iunie 2024. În urma accidentului s-a deschis un dosar penal, anchetatorii făcând cercetări pentru ucidere din culpă.

Prietenii tânărului spun acum că se tem că cercetările care se fac în acest caz ar putea să nu scoată la iveală ce s-a petercut cu adevărat acolo și că anchetatorii ar încerca să-l scoată drept singur vinovat pe prietenul lor.