joi, ianuarie 27, 2022
-2.3 C
Craiova

FOTO. Viitoarele dive ale Olteniei: fetele politicienilor, una mai frumoasă ca alta!

Fetele politicienilor din Oltenia sunt una mai frumoasă decât cealaltă. Tații lor se mândresc cu ele, motiv pentru care le postează fotografiile pe conturile lor de socializare, cu diferite ocazii.

Alexandra Romanescu, fiica primarului din Târgu Jiu

Una dintre acestea este Alexandra Romanescu, fiica primarului din Târgu Jiu. Ea se pregătește pentru bacalaureat și e clar că îi place camera aparatului de fotografiat.

„Nu există bucurie mai mare în viață decât aceea când devii părinte. Ai adus cu tine fericire și acea împlinire care ne încălzește sufletele. Ne-ai făcut viața mai frumoasă și astăzi, de ziua ta, îți doresc să fii fericită mereu! Tata e mândru de tine și te iubește mult! La mulți ani, draga mea!!!”, a fost mesajul transmis acum un an de Romanescu fiicei sale, la majorat.

Alexandra a fost mereu o susținătoare a tatălui său, făcându-i campanie la fiecare tur de alegeri.

Fiica fostului prefect de Gorj, Dalia Maria Florescu

Nici fiica social-democratului Ciprian Florescu nu e mai prejos, chiar dacă e mai mică, având doar 15 ani. Dalia Maria pare interesată de o carieră de fotomodel, date fiind imaginile pe care le publică în mediul online.

Fiica primarului din Drobeta Turnu Severin – Mara Screciu

Cea care a cochetat deja cu fotografi profesioniști și apare în portofoliile acestora este Mara, fiica primarului din Drobeta Turnu Severin.

Ea este însă o elevă silitoare – a terminat clasele 5 – 8 la Colegiul Național „Traian” cu media 9,96. A împlinit 18 ani în martie, ocazie cu care tatăl său i-a urat public: „La mulți ani, Mara! Să ai parte de bucurii, sănătate și noroc! De restul se ocupă tati!”

Teodora, fiica deputatului de Vâlcea Eugen Neață

Și fata deputatului de Vâlcea Eugen Neață va frânge multe inimi. Teodora este însă mult mai discretă, apărând foarte rar în comunicările publice ale tatălui său. Nu a lipsit însă în ziua alegerilor și a acceptat să mai apară la aniversarea de 28 de ani de căsătorie a părinților. La rândul ei, Teodora colaborează cu o agenție de fotografi profesioniști.

Fiica ministrului Energiei – Cristina Popescu

Ministrul Energiei, mehedințeanul Virgil Popescu, are și el o fată, Cristina. Ea este studentă la Academia de Studii Economice și vrea o carieră în marketing online. Virgil Popescu spune despre ea că este specială și creativă și crede că se va implica în politică, în viitor.

Fiica deputatului de Olt Emil Albotă

O adevărată prințesă este și Carmen Maria Albotă, fiica deputatului PSD Emil Albotă. Ea a obținut nota 10 la examenul de evaluare, la Colegiul „Ion Minulescu” din Slatina.

Carmen a fost unul dintre cei 8 absolvenți de gimnaziu care au luat nota maximă la evaluare în județul Olt.

Cu siguranță mai sunt și alte tinere frumoase, dar părinții lor le țin departe de public. Sau… nu le-am găsit noi! Dacă aveți vreun „pont”, dați-ne de veste la adresa redactie@euroolteniainfo.com. Mulțumim!

 

 

 

 

 

Ultimele stiri

VIDEO. Liderul Sindicatului „Aluministul” explică situația de la ALRO Slatina

Constantin Popescu, liderul Sindicatului „Aluministul” din ALRO Slatina a explicat, în cadrul emisiunii „Rațional”, ce se întâmplă la ALRO. https://www.youtube.com/watch?v=U6GOcORynUY

Mai multe articole din aceeasi categorie