luni, iulie 4, 2022
33.4 C
Craiova

Fratele lui Paul Stănescu, propus în conducerea ANRE

Fratele secretarului general al PSD, Alexandru Stănescu, este propunerea social-democraților pentru Consiliul de Supraveghere al Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei, ANRE, anunță observatornews.ro.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a explicat că au venit cu această propunere pentru că a contat foarte mult faptul că Alexandru Stănescu este unul dintre foştii parlamentari care nu au mai avut locuri pe listele de la alegerile parlamentare. „Domnul Stănescu este propunerea noastră în comitetul ANRE de supraveghere. Sunt convins că o să răspundă în faţa comisiei. Este propunerea din partea grupului PSD, avem dreptul să facem această propunere”, a spus Ciolacu, potrivit news.ro.

Alexandru Stănescu a absolvit în 1986 Facultatea de Mecanică Agricolă București. Între 1986 și 1993 a fost inginer la S.C. Agromec Vișina S.A, Vișina iar între 1994 și 2012 a fost director general la S.C. Agromec Bucinișu S.A., Bucinișu.

Ca parlamentar, s-a remarcat printr-un proiect de lege care interzice românilor și străinilor care nu sunt fermieri să cumpere teren agricol în România.

Ultimele stiri

Video: 28 iulie: deschidere DEx12 Centura Slatina?

Dupa ce in luna martie a finalizat primii kilometri de drum expres din Romania – 18,5 km din Craiova...

Mai multe articole din aceeasi categorie