vineri, iunie 14, 2024
24.2 C
Craiova

Gabriela Firea: “Politica trebuie făcută pentru oameni. Unitate. Responsabilitate. Proiecte pentru oameni”. Aceasta le-a mulţumit lui Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu pentru votul de încredere

După o nouă nominalizare ca ministru, de data acesata în cabinetul Ciolacu, Gabriela Firea a ţinut să reitereze pe pagina proprie de Facebook priorităţile sale  şi a precizat că “ Politica trebuie făcută pentru oameni, este răspunsul la nevoile lor prin proiecte care să vină cât mai rapid în sprijinul tuturor și astfel, să ne dezvoltăm ca națiune”.

Gabriela Firea, presedinte PSD Bucuresti, ministrul Familiei, Tineretului şi Egalității de Șanse: Întotdeauna voi pune oamenii pe primul loc!

 Unitate. Responsabilitate. Proiecte pentru oameni. Aceasta este ECHIPA PSD din care fac parte cu mândrie! O echipă care ascultă dorințele și nevoile oamenilor. O echipă puternică, unită, luptătoare și dornică de implicare, care nu-i va părăsi niciodată pe români la greu.

Am primit cu mare emoție nominalizarea în funcția de ministru al Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, pentru a continua proiectele începute în sprijinul copiilor, familiilor, tinerilor și femeilor din România, în viitorul guvern condus de Marcel Ciolacu.

Le mulțumesc președintelui PSD și premier desemnat Marcel Ciolacu, secretarului general al PSD Paul Stănescu, tuturor colegilor parlamentari și lideri de organizații județene pentru acest vot de încredere care mă onorează și mă responsabilizează în aceeași măsură. Cu toții avem aceleași valori: credința, România, familia și echipa!

 Sunt onorată să fac parte din echipa miniștrilor PSD care a primit aseară votul de încredere al colegilor din toată țara pentru viitorul guvern Marcel Ciolacu și știu că noi toți vom face politică pentru oameni.

Este o imensă responsabilitate dar și o bucurie să îmi pot continua toate proiectele începute sau cele în curs de finalizare pentru creșterea natalității, sprijinirea familiilor numeroase, a celor la început de drum, dar și a tuturor familiilor pentru care luptăm să aibă o viață mai bună. Ne dorim ca tinerii să crească și să se dezvolte în România, să fie încurajați și să nu își mai dorească să plece din țara în care s-au născut. O prioritate sunt și proiectele ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse pentru victimele violenței domestice, a hărțuirii și a abuzurilor de orice fel, pentru asigurarea egalității de șanse dar și pentru copiii aflați în grija statului.

Ultimele stiri

E oficial! Cum va arăta componența Consiliului Județean Dolj și Consiliului Local Craiova. PSD are majoritatea!

Cum va arăta componența Consiliului Județean Dolj și Consiliului Local Craiova, după alegerile din 9 iunie. Biroul Electoral Județean...

Mai multe articole din aceeasi categorie