sâmbătă, octombrie 16, 2021
10 C
Craiova

Gardul lui Sorin Cârțu, vandalizat din nou de ultrașii lui FCU

Derby-ul dintre U Craiova 1948 și Universitatea Craiova este programat duminică, 3 octombrie, ora 21.00, pe stadionul „Ion Oblemenco”, iar suporterii echipei lui Adi Mutu din „Peluza Sud ’97” au început războiul. Gardul lui Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, a fost din nou vopsit. Ultrașii echipei patronate de Adrian Mititelu s-au deplasat la locuința lui Sorin Cârțu din Craiova și i-au scris, cu spray: „Nu uităm, nu iertăm”, „Mori!”, „Cârțu = Sifon” și „CS U = Clonă.

Fanii FCU Craiova nici nu se feresc de isprava lor, postând chiar pe pagina lor de Facebook o fotografie cu gardul, cu textul: „Sortimente noi de prăjituri la cofetărie”. Ei amintesc de incidentul din luna mai anul trecut, când cofetăria familiei Cârțu a fost de asemenea vandalizată cu mesaje similare.

U Craiova 1948 – Universitatea Craiova se joacă duminică, 3 octombrie, ora 21.00, pe stadionul „Ion Oblemenco”, în etapa a 11-a din Liga 1, sezonul 2021 – 2022. Meciul va fi transmis Live Video Online pe www.prosport.ro și la TV pe Digi Sport, Look Sport Plus și Telekom Sport.

 

 

Ultimele stiri

Cea mai mare infrastructură de Inteligență Artificială se construiește lângă Craiova

Cel mai mare centru de date din Europa centrală și de sud-est se construiește lângă Craiova, în comuna Mischii....

Mai multe articole din aceeasi categorie