Gata, este oficial! Guvernul a stabilit data alegerilor prezidentiale! Vezi si posibilii candidati care doresc sa se “dueleze” cu Klaus Iohannis!

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat, marți, în debutul ședinței de guvern, că Guvernul va stabili azi prin Hotărâre de Guvern   data de 10 noiembrie zi a alegerilor pentru președintele României.

”Ulterior vom adopta pachetul de reglementări privind organizarea scrutinului, în conformitate cu modificările din Parlament, și anume votarea pe mai multe zile în secțiile din străinătate , votarea pe mai multe zile și implementarea votului prin corespondență”, a mai spus Dăncilă.

Până acum, doar PNL și-a anunțat candidatul. Klaus Iohannis a anunțat, la rândul său, încă din aprilie 2018 că intenționează să candideze pentru al doilea mandat.

PSD măsoară mai mulți posibili candidați în sondaje, între care Eugen Teodorovici, Mihai Fifor, Ecaterina Andronescu și Șerban Nicolae. Viitorul candidat ar urma să fie anunțat până pe data de 3 august.

USR și PLUS au anunțat că vor anunța până la sfârșitul lunii cine va fi candidatul la prezidențiale din tandemul Dacian Cioloș-Dan Barna.

Articole asemanatoare

Lasa un comentariu