Un oltean din Târgu Jiu, este unul dintre cei mai buni scouteri din Europa.

Tânărul George Filip lucrează cu mai multe echipe europene, însă cea mai mare satisfacţie a sa o reprezintă colaborarea cu Gică Hagi. George Filip este cel care i-a şi făcut ”Regelui” echipa, aducând fotbalişti valoroşi la FC Viitorul.

George Filip este din Târgu Jiu, însă ultimul deceniu şi l-a petrecut în Bucureşti. Gorjeanul este un căutător de talente de top și lucrează cu mai multe echipe din vest, printre care Lech Poznan, Nec Nijmegen, FC Bruges. Chiar şi aşa, spune că cel mai bine colaborează cu Gică Hagi. ”Lucrez de mai mult timp cu Hagi. În iarnă l-am dus pe Eduard Florescu, acum l-am dus pe Robert Băjan, fundaşul dreapta de la Pandurii Târgu Jiu. I-am propus acolo, lui Hagi i-a plăcut de ei și i-a acceptat. Am o relaţie foarte bună cu Hagi. Vorbim des despre fotbal. În trecut am mai fost aproape să aduc un fost jucător al Barcelonei de pe vremea lui Guardiola, Gai Asulin. Îl ştiam de mai multă vreme, am vorbit cu el, Hagi l-a vrut, i-a făcut oferta şi când să se urce în avionul de Bucureşti a zis ca nu mai vine. Probabil, iubita lui, un fotomodel britanic, l-a făcut să se întoarcă. A trecut un an şi, în vara aceea, după ce Viitorul luase titlul de campioană, mă pomenesc cu un mesaj de la el în care mi-a spus că a fost cel mai mare prost că nu a venit în România”, a povestit George Filip.

 

Articole asemanatoare

1 Comment

  1. Pingback: Un oltean din Targu Jiu, unul dintre cei mai mari scouteri din Europa. A fost la un pas sa aduca un jucator al Barcelonei in Romania | FanClub Universitatea Craiova

Lasa un comentariu