vineri, iulie 1, 2022
22.9 C
Craiova

George Simion face nuntă în Vâlcea, pe 27 august. Sunt invitați „toți românii”

Liderul AUR, George Simion, se pregătește de nuntă. Evenimentul va avea loc pe 27 august într-un complex turistic din localitatea vâlceană Măciuca. „Aștept toți românii să se bucure alături de mine. Cea mai mare bucurie pentru mine e dacă veți fi prezenți. Să veniți în cămașă populară!”, a transmis ieri liderul AUR.

„Fac nunta la Vâlcea, la Maciuca am o locație frumoasă. Am vârsta să mă însor. În 2024 o să fiu ocupat. Îmi doresc mult copii. Îmi doresc șase copii. Cineva mai trebuie să facă copii și în țara asta”, a dezvăluit Simion într-o emisiune.

Chestionat despre evenimentul respectiv, Simion nu s-a ferit să invite pe toată lumea la nuntă. „Invit toți românii. Am o singură problemă: stau prost cu dansul. În rest le rezolvăm pe toate, dacă ne ajută Dumnezeu“, a mărturisit George Simion.

Potrivit FANATIK, viitoarea soție a lui Simion este absolventă de Drept, dar are și masterul în administrarea afacerilor la Universitatea București. În prezent, Iulia este controlor financiar la o firmă care activează în Franța.

Locația aleasă pentru eveniment de către George Simion este Complexul Turistic Forest Retreat & Spa din Măciuca. Amplasat într-un cadru natural special, complexul îi apartine omului de afaceri Daniel-Remus Nițu, fost senator din partea PNL si ALDE, dar și patron al echipei de fotbal din localitate.

 

Ultimele stiri

Acuzații de delapidare la BRD: percheziții și în Olt, Gorj și Vâlcea

Polițiștii din Capitală fac percheziții în București și alte 12 județe într-un dosar în care este vizat un fond...

Mai multe articole din aceeasi categorie