vineri, iunie 14, 2024
17.8 C
Craiova

George Simion face nuntă în Vâlcea, pe 27 august. Sunt invitați „toți românii”

Liderul AUR, George Simion, se pregătește de nuntă. Evenimentul va avea loc pe 27 august într-un complex turistic din localitatea vâlceană Măciuca. „Aștept toți românii să se bucure alături de mine. Cea mai mare bucurie pentru mine e dacă veți fi prezenți. Să veniți în cămașă populară!”, a transmis ieri liderul AUR.

„Fac nunta la Vâlcea, la Maciuca am o locație frumoasă. Am vârsta să mă însor. În 2024 o să fiu ocupat. Îmi doresc mult copii. Îmi doresc șase copii. Cineva mai trebuie să facă copii și în țara asta”, a dezvăluit Simion într-o emisiune.

Chestionat despre evenimentul respectiv, Simion nu s-a ferit să invite pe toată lumea la nuntă. „Invit toți românii. Am o singură problemă: stau prost cu dansul. În rest le rezolvăm pe toate, dacă ne ajută Dumnezeu“, a mărturisit George Simion.

Potrivit FANATIK, viitoarea soție a lui Simion este absolventă de Drept, dar are și masterul în administrarea afacerilor la Universitatea București. În prezent, Iulia este controlor financiar la o firmă care activează în Franța.

Locația aleasă pentru eveniment de către George Simion este Complexul Turistic Forest Retreat & Spa din Măciuca. Amplasat într-un cadru natural special, complexul îi apartine omului de afaceri Daniel-Remus Nițu, fost senator din partea PNL si ALDE, dar și patron al echipei de fotbal din localitate.

 

Ultimele stiri

Campioana europeană la tenis de masă, muză pentru iubitul handbalist!

Pentru a sărbători “Ziua mondială a fotografiei în natură”, multimpla campioană la tenis de masă, Andreea Dragoman, și-a pus...

Mai multe articole din aceeasi categorie