Breaking News

Publicatie administrata editorial de Cristi Giambasu

Guvernul a decis ca localitatile gorjene Novaci si Polovraci sa devina de interes local! Vezi ce avantaje confera acest statut intregii Zone Turistice Ranca!

Ministerul Turismului si Guvernul Romaniei au decis ca 11 statiuni sa devina de interes local! Printre acestea se numara si localitatile gorjene Novaci, Polovraci si inteaga Zona Turistica Ranca.

Este o oportunitate pe care o au cele două primării, obştile şi proprietarii de pensiuni de a rezolva problemele de infrastructură din Rânca şi de a dezvolta proiecte noi. De ani de zile, autorităţile locale şi judeţene încearcă să transforme Rânca în staţiune de interes turistic, local sau naţional.

Staţiunea Rânca are nevoie de fonduri pentru asfaltarea străzilor interioare şi pentru introducerea iluminatului public. Este necesară şi reorganizarea sistemului de salubritate din noua staţiune, dar şi rezolvarea problemei câinilor comunitari.

Sunt foarte nmulte de pus la punct in Zona Turistica Ranca, probleme la care autoritatile locale doar au promis pana acum ca le vor gasi rezolvari urgente. Poate cu noul statut al zonei, alesii locali chiar vor pune in practica respectivele promisiuni.

 

Articole asemanatoare

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of