Publicatie administrata editorial de Cristi Giambasu

Guvernul maghiar ofera milioane de euro la doua echipe de fotbal din Ardeal! Cum explica oficialii celor doua formatii finantarea si ce reactii au avut oamenii de fotbal romani!

Ungaria este din ce in ce mai ofensiva la adresa Romaniei! Pe langa investitiile in proiectele economice si sociale ale maghiarimii din Ardeal, Guvernul maghiar a decis sa investeasca si in nsportul din Transilvania. Mai precis, in doua echipe de fotbl care primsc o finantare incredibila de la Budapesta.

Sepsi Sfantu Gheorghe, din Liga 1 de fotbal, si Csikszereda, liga a III-a, primesc anula 3 miliaone de euro, o uma incredibila pentru nivelul fotbalului din Romania.

Reprezentantii clubului din Sfantu Gheorghe spun insa ca nu este nimic nefiresc si explica motivul pentru care maghiarii au hotarat sa investeasca masiv in fotbalul romanesc.

Potrivit spuselor lui David Kertesz, maghiarii au vazut un potential urias pentru fotbalistii din zona, pe care vor sa-i ajute. In viitor, acestia ar putea ajunge sa evolueze chiar si in nationala Ungariei.

“Normal ca beneficiaza si fotbalul romanesc, sunt mii de copii care practica fotbalul in cele doua zone, normal ca va beneficia si fotbalul romanesc. Constructia ramane si va fi pe teritoriul Romaniei. Au venit si au zis ca este un potential aceasta zona, fiind multi copii care iubesc fotbalul si asa a venit ideea sa investeasca in aceasta zona in fotbal

Banii de care vorbiti dumneavoastra vor fi investiti in centrele de copii si juniori. Sunt gestiuni separate. Centrele de copii s-au facut si sunt in curs de dezvoltare. Asta s-a vazut si se vede la Miercurea Ciuc”, a spus David Kertesz la Digi Sport.

Reactiile din fotbalul nostru nu au intarziat sa apara:

“Să nu cumva să ne trezim că Guvernul României va sponsoriza două echipe din Ungaria că atunci o să avem o problemă! E un lucru îmbucurător că Guvernul Ungariei a ajuns să investească la două echipe, una dintre ele şi-a propus ca obiectiv play-off-ul, cred că e o palmă dată Guvernului României. M-aş bucura, ca şi ceilalţi oameni de sport, ca Guvernul să ajute mai mult sportul pentru că vedem că în ultimii ani doar prin performanţele sportive mai reuşim să scoatem capul cât de cât”, a spus Mirel Rădoi, seletinerul nationalei U 21.

“Unul este Viktor Orban, un prim-ministru adevărat, care îşi apără ţara şi interesele patriei lui, şi cu totul altceva sunt veneticii care s-au perindat pe la conducerea Consiliului de Miniştri în România ultimului deceniu. Pe aceştia din urmă i-a interesat doar defilarea lor, nu binele ţării, binele sportului sau al oamenilor”, a declarat, la randul lui, Cornel Dinu.

Articole asemanatoare

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of