luni, iunie 21, 2021
26.9 C
Craiova

Horoscop, 10 IUNIE 2021. Ce îți rezervă astrele

Berbec

Berbecii s-ar putea să aibă parte de conflicte la job, cauzate de neînţelegerile cu asociaţii sau colaboratorii. Şi la capitolul prieteni există un impas, dar cu puţină răbdare şi înţelegere veţi rezolva totul!

Taur

Taurii sunt foarte stricţi în deciziile pe care le iau, iar dacă au un proiect în minte, îl vor duce la bun sfârşit. În plus, sunteţi avantajaţi dacă aveţi de semnat un contract.

Gemeni

Nativii Gemeni au o zi foarte intensă. La serviciu poate apărea un conflict, unul care se va rezolva, dar care vă va marca din cauza cuvintelor folosite.

Rac

Cariera şi banii sunt zonele unde sunt avantajaţi Racii. Va urma o serie de evaluări sau controale la job, însă, veţi face impresie bună aşa că nu trebuie să vă stresaţi.

Leu

Leii sunt foarte bine susţinuţi pe 3 direcţii – călătorii, relaţia cu străinătatea şi parteneriate. Puteţi semna acte sau să luaţi hotărâri privind o afacere, dar şi să faceţi ordine sau curăţenie în casă şi în suflet.

Fecioară

Fecioarele sunt ajutate într-o colaborare la serviciu cât şi în zona financiară. Veţi lua hotărâri benefice privind banii sau achizița unor lucruri importante.

Balanță

Dragostea le dă bătăi de cap Balanțelor, pentru că par să se învârtă în cerc. Vreţi să luaţi o decizie, dar nu ştiţi dacă este cea bună. Ar fi recomandat să nu faceţi alegeri majore în relaţii, ci mai degrabă doar să analizaţi obiectiv ce se întâmplă.

Scorpion

Nici Scorpionii nu sunt departe. Şi voi sunteţi puşi în încurcătură şi nu ştiţi ce hotărâri să luaţi. Dacă sunteţi într-o situaţie inevitabilă, bazaţi-vă pe dovezi, lucruri logice şi concrete. În niciun caz pe intuiţie azi.

Săgetător

Săgetătorii în schimb, au o zi bună la job într-un proiect important. Energia şi cheful de muncă se îmbină cu veştile bune legate de familie sau eventuale deplasări.

Capricorn

Nativii Capricorn trebuie să îşi păstreze echilibrul emoţional în afaceri şi finanţe. Aveţi tendinţa să vedeţi lucrurile mai rele decât sunt de fapt, aşa că nu ar strica o schimbare e atitudine. Mai ales că aveţi noroc la întâlniri.

Vărsător

Vărsătorii rezolvă nişte probleme importante cu băncile şi vor primi un aviz important la o cerere făcută anterior sau un răspuns pozitiv dacă vă aflaţi într-un proces.

Pești

Iar Peștii primesc veşti bune din străinătate şi sunt foarte bine susţinuţi dacă vor să facă achiziţii.

 

Ultimele stiri

FC Viitorul și Farul Constanța au fuzionat

Gruparea de fotbal din Liga I FC Viitorul şi divizionara secundă Farul au fuzionat, echipa din primul eşalon urmând...

Mai multe articole din aceeasi categorie