luni, iunie 21, 2021
26.9 C
Craiova

Horoscop, 11 IUNIE 2021. Ce îți rezervă astrele

Berbec

Accentul cade în cazul BERBECILOR pe zona relaţională. În special pe discuţiile de cuplu sau cu asociatul, asociaţii de afaceri. Discuţii în care vă poziţionaţi superior în raport cu cei din jur şi vă exprimaţi punctul de vedere.

Taur

TAURII ar trebui să se pregătească pentru câteva ore intense unde răbdarea o să vă fie pusă la încercare de către cei din jur. Încercaţi să nu o uitaţi acasă.

Gemeni

GEMENII ar fi bine să discute, să negocieze. Aveţi de luat decizii importante privind familia sau cum vă raportaţi la membrii acesteia.

Rac

Nativii RAC sunt preocupaţi de carieră, mai ales de schimbarea ei sau semnarea unui contract. Este o perioadă bună pentru ascensiune socială, iar în demersurile voastre contaţi pe ajutorul unui bărbat.

Leu

Agitaţia le defineşte ziua LEILOR. Trebuie să vorbiţi cu asociaţi, parteneri de afaceri, să evitaţi conflictul cu o femeie şi, cel mai important, să nu ascultaţi zvonurile.

Fecioară

Dacă FECIOARELE au de semnat acte sau sunt implicată într-un proces, astăzi este o zi exelentă pentru discuţii.

Balanță

BALANŢELE, în schimb, sunt dezechilibrate emoţional de cearta cu o rudă care vrea să îşi impună punctul de vedere. Partea bună este că o persoană dragă compensează momentele neplăcute în a doua parte a zilei.

Scorpion

Pentru SCORPIONI banii sunt elementul central, fie că vorbesc despre bani sau primesc. Un prieten vă ajută într-o chestiune delicată mai degrabă cu sfat esenţial, decât ajutor practic.

Săgetător

SĂGETĂTORII sunt susţinut pe deplasări, afaceri şi iubire. Poate plecaţi într-o călătorie, pentru că este o perioadă foarte bună să vă detaşaţi de rutină.

Capricorn

Intuiţia este aliatul CAPRICORNILOR. În special la serviciu sau dacă aveţi un examen, de vorbit în faţa unei comisii, veţi face impresie bună. Mare grijă la relaţia cu o femeie care vă poate păcăli.

Vărsător

VĂRSĂTORII sunt preocupaţi de casă şi de familie, pentru că relaţia cu persoanele apropiate poate deveni… intensă. Daţi dovadă de răbdare şi totul va reveni la normal cât aţi clipi.

Pești

Iar nativii PEŞTI trebuie să fie atenţi la relaţia cu femeile, pentru că pot apărea conflicte. În schimb, este o zi bună să achiziţionaţi ceva important sau să terminaţi o lucrare pentru care veţi primi un bonus.

Ultimele stiri

FC Viitorul și Farul Constanța au fuzionat

Gruparea de fotbal din Liga I FC Viitorul şi divizionara secundă Farul au fuzionat, echipa din primul eşalon urmând...

Mai multe articole din aceeasi categorie