luni, iunie 24, 2024
23.4 C
Craiova

Horoscop 11 noiembrie. Ce îți rezervă astrele?

Predicțiile zilei de 11 noiembrie 2021.

Berbec

Nativii zodiei Berbec s-ar putea simţi prinşi în mijlocul unei avalanşe de emoţii. Însă astrologii spun că acest lucru nu reprezintă neapărat un dezavantaj, ci poate fi transformat într-un adevărat atu. Aveţi grijă cum vă gestionaţi programul: s-ar putea să aveţi nevoie de mai mult timp de gândire înainte de a lua decizii importante. Cât despre viaţa personală, încercaţi să vă puneţi pe primul plan şi să acceptaţi ajutorul oferit de familie şi prieteni.

Taur

Astăzi, Taurii se simt energici şi inspiraţi. Astrologii îi îndeamnă pe nativi să nu le fie teamă de visele măreţe, căci norocul este de partea lor. Poate fi un moment prielnic să puneţi pauză unor proiecte care nu vă mai aduc satisfacţii, explorându-vă în schimb latura creativă. La fel ca în dragoste, şi pe partea profesională veţi avea parte de surprize plăcute atunci când vă aşteptaţi mai puţin. Deschideţi ochii şi inima şi primiţi cu entuziasm oportunităţile care se ivesc în calea voastră.

Gemeni

Este o zi mai dificilă pentru nativii zodiei Gemeni, care se confruntă cu o stare pronunţată de apatie. Conjuncţia astrelor indică puternice conflite interioare, două voci care se contrazic în mintea voastră cu privire la un aspect important. În plus, cei din jur se bazează pe voi în orice situaţie, lucru care vă poate obosi peste măsură dacă nu aveţi grijă. Nu uitaţi că sănătatea este pe primul loc, iar familia şi apropiaţii vor înţelege că aveţi nevoie de odihnă.

Rac

Se anunță o zi cât se poate de interesantă pentru nativii din zodia Rac, însă presărată cu obstacole. Pe plan sentimental lucrurile merg bine, ceea ce nu se poate spune, însă, în privința banilor. Tentațiile sunt peste tot și multe la număr, așa că ai face bine să te abții de la cheltuieli inutile. S-ar putea să ai nevoie de bani pentru evenimente mai importante și care necesită resurse mari.

Leu

Leii sunt prinși între ciocan și nicovală într-o chestiune complexă, iar o decizie nu mai poate fi amânată. Trebuie să te hotărăști într-o direcție sau alta, pentru că nu vei putea să mulțumești pe toată lumea și, de altfel, acesta nici nu ar trebui să fie scopul tău. Gândește-te ce vrei tu, dacă decizia pe care urmează să o iei nu ar afecta pe nimeni. Și apoi mergi înainte, vei vedea că tensiune se va spulbera, la fel care și grijile pe care ți le făceai în mod inutil.

Fecioară

Fecioarele sunt organizate și metodice, însă în dragoste nu poți folosi logica și nici nu poți controla lucrurile. Lasă-ți instinctul să îți spună încotro să mergi, a analiza situația nu te va ajuta cu absolut nimic. De altfel, trebuie să ai încredere în partener și să lași bănuielile deoparte. Ori trăiești momentul, ori calculezi variante – nu le poți face pe ambele, nu dacă vrei o relație funcțională și armonioasă.

Balanță

Este o zi dificilă, mai ales pe plan financiar. Nu prea ai ținut cont de limita de cheltuieli, iar acum ești în situația de a rămâne fără bani și mai ai de așteptat mult și bine după salariu. Cel mai probabil vei fi nevoit să te împrumuți de la familie sau de la un prieten apropiat.

Scorpion

Azi ai multe drumuri de făcut la bănci, de rezolvat tot felul de probleme apărute pe ultima sută de metri și ești în criză de timp. Astfeld e situații îți provoacă multă anxietate. Trebuie să înveți să le gestionezi și să te controlezi. În cele din urmă se vor rezolva, dar nu trebuie să ted ai bătut.

Săgetător

Simți o stare de slăbiciune, poate și pentru că în ultima perioadă ai muncit mult și ai neglijat alimentația și odihna. Nu ar strica să-ți iei câteva zile libere, să te relaxezi. Urmează să primești o veste îmbucurătoare de la o persoană apropiată, ceva legat de viața de familie.

Capricorn

Dacă întâmpini rezistență sau frustrare într-o anumită zonă, ar trebui să iei acest lucru ca pe un semn că ai nevoie de un alt traseu. Lucrurile ar trebui să curgă lin și de la sine. Aceasta este una dintre acele zile în care realitatea intră în conflict cu ceea imaginea ta despre ce se întâmplă. Bucură-te de lumea ta imaginară, dar ocupă-te și de lumea reală.

Vărsător

Ai nevoie de o zi de răsfăț și astăzi e timpul potrivit pentru asta. Mergi la o plimbare lungă cu cineva drag, aprinde niște lumânări parfumate și fă o baie fierbinte și relaxantă. Poți pune la cale o cină romantică ca să mai uiți de toate acele frământări de pe plan profesional.

Pești

S-ar putea să întâmpini un pic de rezistență astăzi. Din această cauză ai tendința de a te retrage într-un colț și de a lăsa lucrurile să curgă de la sine. Viața este un echilibru delicat și tot ceea ce faci poate să cimenteze, ori să distrugă această stare de fapt. Persoana cu care petreci orele târzii trece și ea printr-o perioadă dificilă și ai nevoie de multă răbdare pentru a evita eventualele conflicte.

Sursa: observatornews.ro

Ultimele stiri

FOTO/OLT: Tenis de masă. Trei medalii pentru sportivii CSM Slatina la Top 16

Trei din cei patru sportivi ai Clubului Sportiv Municipal Slatina, participanți la competiția Top 16, care s-a desfășurat în...

Mai multe articole din aceeasi categorie