luni, ianuarie 24, 2022
-3.6 C
Craiova

Horoscop 13 ianuarie. Ce ne rezervă astrele?

Predicțiile zilei de 13 ianuarie 2022.

Berbec

Berbecii nu prea au chef de nimic, însă, când vine vorba de bani se vor activa şi dau dovadă de putere. Cu toate acestea, azi sunteţi dornici de cunoaştere mai degrabă, decât de resurse materiale.

Taur

Taurii s-ar putea să se simtă exploataţi de prieteni. Aşa că mai bine vă orientaţi către partea amoroasă şi discutaţi despre o posibilă relaţie, cei singuri, sau despre evoluţia uneia existente.

Gemeni

Neglijenţa îi va costa pe Gemeni. Astăzi sunteţi dezinteresaţi de oamenii din jur, dar mai ales de partenerul de viaţă. Astrele vă recomandă să regăsiţi motivaţia pentru a fi mai apropiaţi de cei dragi.

Rac

Şi Racii s-ar putea să fie acuzaţi de neglijenţă, dar la serviciu. Iar cei care aveţi relaţii de lungă durată sau sunteţi căsătoriţi sunt şanse să vă răzvrătiţi şi să vă izolaţi de persoana iubită.

Leu

Cei mai egoişti nativi de azi sunt Leii. Nu este cea mai bună tactică să vă impuneţi cu orice preţ, fără să ţineţi cont de părerea celor din jur, pentru că le veţi pierde admiraţia şi afecţiunea.

Fecioară

Imaginea Fecioarelor va avea de suferit dacă se gândesc că pot înşela pe cineva. Nu neapărat pe plan amoros. Chiar dacă vă simţiţi puternic pe moment, ulterior veţi suferi considerabil.

Balanță

Neatenţia la detalii şi tendinţa să fie haotici la birou, le creează probleme Balanţelor. Luaţi în seamă atenţionările, dar şi semnalele privind sănătatea voastră.

Scorpion

Astăzi subiectul principal când vorbim de Scorpionii este planul financiar. Nu riscaţi şi nu investiţi decât dacă sunteţi 100% siguri că puteţi suporta o pierdere.

Săgetător

Săgetătorii, în schimb, nu ar trebui să rişte nimic legat de familie. Tindeţi să fiţi cheltuitori şi să achiziţionaţi lucruri în secret pentru binele vostru. Dar se va afla.

Capricorn

Nativii Capricorn sunt justiţiari în conversaţiile de la job, dar şi destul de pretenţioşi. Veţi acumula multe informaţii pe care nu prea vreţi să le împărtăşiţi cu cei din jur.

Vărsător

Cheltuielile exagerate sunt tipice Vărsător azi. Vor fi pentru oamenii dragi, aşa că este greu să aveţi un buget fix şi preferaţi să nu le spuneţi nimic. Anturajul poate dăuna relaţiei de iubire, aşa că mai bine vă concentraţi doar pe partenerul de viaţă.

Pești

Iar Peştii sunt foarte comozi şi nu vor să facă nimic. Nici măcar treburile casnice simple. O să vă izolaţi, ca să nu fiţi nevoiţi să vorbiţi sau să ascultaţi pe cineva.

Sursa: observatornews.ro

Ultimele stiri

Bogdan Aurescu participă azi la reuniunea miniștrilor de Externe ai UE

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, va participa astăzi, la Bruxelles, la reuniunea şefilor diplomaţiilor din statele membre UE. Pe...

Mai multe articole din aceeasi categorie