joi, ianuarie 27, 2022
-2.3 C
Craiova

Horoscop, 17 martie 2020. Ce îți rezervă astrele

Berbec

Nativii Berbec au parte de o zi liniștită din punct de vedere sentimental. S-ar putea să fiți surprinși de vizita neanunțată a unei persoane dragi astăzi. Profitați de această ocazie pentru a petrece timpul în compania ei, pentru a depăna amintiri și pentru a discuta despre planurile voastre de viitor, fie din punct de vedere profesional, fie emoțional.

Taur

Cei aflați sub acest semn zodiacal pot începe un nou hobby, de acasă. Fie puteți începe un curs de pictură, luând lecții cu ajutorul internetului, fie învățați câțiva pași noi de dans ori rețete inedite de gătit. Important este să vă ocupați timpul într-un mod interactiv, mai ales dacă nu este indicat să părăsiți căminul în această zi.

Gemeni

Nativii Gemeni ar putea să aducă la viață o veche pasiune. Depuneți mai mult efort, mai mult timp, energie pentru a vă convinge că merită să duceți totul la un alt nivel. Este nevoie de profesionalism, dedicare, răbdare, iar cei apropiați vă vor sprijini pentru a ajunge cât mai sus. Spre seară ați putea petrece timpul alături de o persoană specială, ori în compania prietenilor dragi. 

Rac

Decizie complicată pentru cei aflați sub acest semn zodiacal, mai ales din punct de vedere sentimental. Gândiți-vă foarte bine la aștepările pe care le aveți de la persoana iubită și de la relația amoroasă. Sănătatea voastră emoțională este importantă, iar dacă nu vă mai simțiți bine și căutați constant o cale de a evita discuții serioase ori pur și simplu nu vreți să mai petreceți timpul împreună, aveți răspunsul în fața voastră. Până la urmă doar voi știți ce vă dictează inima.

Leu

S-ar putea să fiți nevoit să luați o decizie importantă legată de o prietenie. Probabil implică un dezechilibru: cineva lucrează mai mult decât altcineva; adică unul dintre voi nu depune eforturi suficiente, iar celălalt are nevoie de un angajament mai puternic. Ai putea fi oricare dintre persoanele din acest scenariu, dar indiferent de ceea ce decizi, trebuie să fii complet sincer cu privire la ceea ce ai nevoie și la ceea ce ești dispus să dai. Dacă continui să le spui ce crezi că vor să audă, pierzi timpul.

Fecioară

O persoană unică ar putea face o impresie puternică în lumea ta. Nu acorda prea multă semnificație modurilor ciudate în care se manifestă. Șansele cele mai mari sunt să descoperi că vrea doar atenție. Nu spune și nu face nimic de importanță deosebită. Când volumul este ridicat, valoarea este adesea scăzută.

Balanță

Nu există nimic asemănător unei doze sănătoase de atenție care să îți stimuleze starea de spirit! Ține-ți ochii deschiși și ai putea să surprinzi niște priviri admirabile îndreptate către tine. Există un curent puternic de flirt în jurul vostru, așa că nu vă mirați dacă sunteți abordat de un străin care zâmbește. Aveți grijă să nu deveniți prea prietenoși, sau este posibil să trimiteți un mesaj greșit! Zonele aglomerate îți pot oferi, de asemenea, multă energie, așa că este posibil să petreci timp într-un spațiu public ocupat.

Scorpion

Cineva care a fost evaziv în trecut se pune brusc la dispoziția ta. De fapt, s-ar putea să înceapă chiar să facă mici probleme. Ce ar putea explica schimbarea lor bruscă de atitudine față de tine? Au ascultat ce au spus ceilalți despre tine și le place ceea ce au auzit. Atenția lor bruscă ar putea fi atrasă de curiozitate mai mult decât orice altceva, deci nu faceți presupuneri.

Săgetător

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal trebuie să aibă mai multă grijă de sănătatea lor. Staţi în casă dacă nu aveţi nevoie neapărat să ieşiţi ori nu aveţi vreo treabă urgentă de rezolvat. Beţi lichide şi îmbrăcaţi-vă adecvat dacă trebuie să ieşiţi din casă. Spre seară aţi putea viziona un film alături de familie. 

Capricorn

Nativii Capricorn au mare nrooc în dragoste în această zi. S-ar putea să primiţi un mesaj total neaşteptat din partea unei persoane faţă de care aveţi sentimente puternice. Ba mai mult, s-ar putea să primiţi confirmarea că iubirea este reciprocă. Gândiţi-vă bine, aţi putea începe o frumoasă poveste de dragoste.

Vărsător

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal trebuie să îşi pună ordine în gânduri în această perioadă, mai ales dacă au lăsat câteva răni deschise în urma unor discuţii aprinse cu persoana iubită. Luaţi decizia potrivită în relaţia sentimentală, ascultaţi-vă inima şi nu vă pripiţi. S-ar putea să regretaţi mai târziu dacă reacţionaţi vulcanic.

Pești

Peştii pot sta liniştiţi, astrologii anunţă veşti bune în plan profesional. Vă puteţi lua o vacanţă de câteva zile, odihniţi-vă, petreceţi timp în compania persoanei iubite ori alături de cei dragi din familie. Sprea seară puteţi citi o carte itneresantă ori puteţi viziona un film păstrat de ceva timp pe lista de aşteptare.

(OBSERVATOR)

Ultimele stiri

VIDEO. Liderul Sindicatului „Aluministul” explică situația de la ALRO Slatina

Constantin Popescu, liderul Sindicatului „Aluministul” din ALRO Slatina a explicat, în cadrul emisiunii „Rațional”, ce se întâmplă la ALRO. https://www.youtube.com/watch?v=U6GOcORynUY

Mai multe articole din aceeasi categorie