luni, iulie 4, 2022
32.9 C
Craiova

Horoscop 17 martie. Ce ne rezervă astrele?

Predicțiile zilei de 17 martie 2022.

Berbec

Berbecii sunt mai critici în ceea ce constă locul de muncă și colegii. Astrele recomandă concentrare pe ceea ce trebuie sa facă, pentru a prospera în domeniile în care activează.

Taur

Taurii au parte de o zi în care își pot pune în aplicare ideile. Chiar dacă cei din jur nu le aprobă, e posibil ca prin felul lor de a fi să-i convingă și pe ceilalți.

Gemeni

Gemenii se axează pe familia lor. Ei au nevoie de mai multă susținere. Este bine să păstreze un echilibru între job și casă, altfel pot avea parte de reproșuri ce îi fac pe nativi să se izoleze.

Rac

Modul de comunicare al Racilor este foarte important pentru ei. Vor să se facă auziți și țin foarte mult la împărtășirea ideilor pe care le au de ceva vreme.

Leu

Leii vor să investească, însă, e bine să nu se aventureze prea mult. O investiție mică la început, dacă vor avea putina răbdare, poate aduce câștiguri financiare mari.

Fecioară

Nativii Fecioară sunt mai critici decât de obicei. Pot cu ușurintă să rănească prin cuvintele folosite. Astrele îi sfătuiesc să abordeze totul cu multă responsabilitate și diplomație.

Balanță

Nativii Balanță aleg să nu se bazeze pe instinct astăzi. Este recomandat sa fie atenți la  ce vă transmite, pentru că s-ar putea sa fie de ajutor.

Scorpion

O zi in care este posibil ca Scorpionii să organizeze o întâlnire de afaceri pentru semnarea unui contract. Atenție la așteptările financiare care pot fi ușor prea mari.

Săgetător

O zi perfectă pentru nativii Săgetători în a face schimbări in ceea ce constă jobul. Sănătatea este ceea ce îi îngrijorează pe nativi. O pauza de la locul de muncă, poate aduce o claritate mai mare asupra situației.

Capricorn

Capricornii pot fi ușor impulsivi astăzi, cu privire la reacțiile celorlalți la adresa lor. Este bine să își urmeze planurile și să păstreze o atitudine pozitivă.

Vărsător

Vărsătorii sunt mai deciși ca oricând să se readune psihic si să se gândească serios și la viitor, renunțând să trăiască în trecut. Starea lor de spirit se va îmbunătăți pe parcursul zilei.

Pești

Ziua debutează pentru nativii Pești, cu multe emoții deoarece vor avea parte de întâlniri cu persoanele iubite. Nativii care au un partener de viață, se vor bucura de o revigorare a relației de cuplu, în vreme ce nativii singuri, e posibil sa își întâlnească marea iubire.

Sursa: observatornews.ro

Ultimele stiri

Video: 28 iulie: deschidere DEx12 Centura Slatina?

Dupa ce in luna martie a finalizat primii kilometri de drum expres din Romania – 18,5 km din Craiova...

Mai multe articole din aceeasi categorie