joi, decembrie 9, 2021
1 C
Craiova

Horoscop, 18 AUGUST 2021. Ce îți rezervă astrele

Berbec

BERBECII dau dovadă de simţ practic, ceea ce îi ajută să găsească soluţii rapid. Este o zi bună şi pentru socializare, în special cu prietenii şi persoanele apropiate.

Taur

TAURII, în schimb, sunt foarte emoţionali, iar maniera în care se exprimă s-ar putea să îi rănească pe cei mai sensibili. Trebuie să aveţi grijă atât de sentimentele voastre, cât şi ale celor din jur.

Gemeni

Nativii GEMENI ar trebui să fie scurţi şi la obiect. Aveţi tendinţa să vă lungiţi cu prea multe detalii şi să pierdeţi atenţia interlocutorului. În plus aveţi şi multe sarcini de rezolvat, aşa că eficienţa este necesară.

Rac

Dacă RACII nu găsesc soluţii pentru anumite probleme, pot căuta o altă abordare, pentru că metodele vechi nu vor fi de ajutor.

Leu

LEII au nevoie de ordine şi disciplină, pentru că astăzi este vorba de organizare şi de cât de bine îşi planfiică timpul. Pentru succes, acesta e secretul.

Fecioară

FECIOARELE au o zi excelentă în dragoste. Energia voastră vă face perfecţi pentru flirt, socializare, dar şi pentru a trece la un alt nivel dacă vă aflaţi într-o relaţie.

Balanță

Nativii BALANŢĂ ar trebui să fie precauţi şi realişti dacă îşi fac planuri. Luaţi lucrurile uşor, pentru că tindeţi să amplificaţi orice sentiment sau reacţie.

Scorpion

Este o zi bună pentru activităţi cu copiii sau cu cei dragi în cazul SCORPIONILOR. Încercaţi să fiţi cât mai apropiaţi de familie şi să nu puneţi jobul pe primul loc.

Săgetător

SĂGETĂTORII vor trece prin situaţii delicate care necesită diplomaţie absolută. Mare grijă cum abordaţi anumite subiecte, nu fiţi nerbdători şi ascultaţi punctul de vedere al celorlalţi.

Capricorn

Excesele îşi vor pune amprenta asupra CAPRICORNILOR şi îi vor obosi. Aveţi mai multă grijă de voi, încercaţi să vă reglaţi şi regimul alimentar, dar şi orele de somn.

Vărsător

Este un moment în care VĂRSĂTORII trebuie să se gândească la ei, la viitorul şi proiectele lor. Este un moment perfect să faceţi o listă cu punctele forte şi cele slabe pentru a vă plănui mai bine activităţiile următoare.

Pești

Iar PEŞTII stau foarte bine la capitolul sănătate, în special dacă vor să bordeze un alt stil de viaţă, să înceapă un program de nutriţie sau să facă sport.

 

Ultimele stiri

MEDICINA DENTARĂ

MEDICINA DENTARĂ MEDICINA DENTARĂ Publicată de Euro Oltenia Info pe Miercuri, 8 decembrie 2021

Mai multe articole din aceeasi categorie