sâmbătă, august 13, 2022
21.2 C
Craiova

Horoscop 18 ianuarie. Ce ne rezervă astrele?

Predicțiile zilei de 18 ianuarie 2022.

Berbec

Puteți fie catalogați că aroganți mai ales când veți impune ideile voastre. Astăzi ar fi indicat să-I includeți și pe ceilalți în planurile și în ideile voastre. Ajutorul poate veni dintr-un loc nesperat, dar nu uitați să acordați credit.

Taur

Astăzi, nativii acestei zodii simt nevoie să se retragă în lumea lor. O călătorie vă poate încărca bateriile, însă este și un pretext de a fugi de problemele apărute în viața de familie și la locul de muncă. Va trebui să vă asumați responsabilitatea și să nu-I mai lăsați pe alții să vă controleze viața.

Gemeni

Oportunismul vostru vă poate da bătăi de cap mai ales în preajma prietenilor. Trebuie să aveţi grijă cum comunicaţi în anumite situaţii pentru a nu fi înţeles greşit. Este păcat să stricaţi prietenii vechi pentru un capriciu de moment. Aveţi grijă şi când vine vorba despre starea de sănătate. Anumite probleme din trecut îşi pot face simţită prezenţa.

Rac

Aveţi chef să vă distraţi mai mult decât o faceţi în mod obişnuit, aşa că există şansa să decideţi să mergeți cu prietenii undeva la munte. Luaţi în calcul ideea chiar să petreceţi fără partenerii de viaţă. Pentru nativii singuri, nu este momentul să vă îndreptaţi atenţia spre relaţii de lungă durată. Mai bine vă concentraţi exclusiv asupra prezentului.

Leu

Încercați să nu faceți noi activități și să nu fiți critici la adresa tuturor. Este ziua în care trebuie să culegeți și laude și laur și tot ce ați semănat până acum. Toată lumea pare importantă, asigură-te că nu exagerezi și că nu iei asupra ta lucruri pe care nu le poți controla.

Fecioară

Neseriozitatea poate arunca un con de umbră asupra a tot ceea ce ai făcut și te-ai putea simți izolat. Profită la maximum de relația cu partenerul de viață petrecând timp de calitate. Profită de ocazie pentru a vorbi despre orice problemă nerezolvată dintre voi, iar asta vă va consolida relația pe viitor.

Balanță

Astăzi daţi dovadă de multă imaturitate și în relațiile cu celelalte zodii. Vă doriţi intimitate şi căutaţi liniştea. Puteți începe să vă bazați pe banii voştri şi mai puțin pe banii celorlalţi. Este momentul să luaţi decizii importante.

Scorpion

Pentru Scorpioni, autosuficienţa vă poate da şi conferi o titulatură de egoism și este bine să vă orientați atenția asupra partenerului de relație sau de afaceri. Nu este o zi tocmai bună să vă gândiţi doar la voi. Uneori trebuie să vă gândiţi la ceilalţi.

Săgetător

Nativii Săgetător dau dovadă de lăcomie mai ales în ceea ce priveşte partea materială. Vă faceţi planuri de vacanţă și cheltuiți foarte mulţi bani din dorinţa de a vă distra. Ar fi bine să daţi dovadă de maturitate şi să fiţi mai cumpătaţi atunci când vine vorba de finanţele dumneavoastră.

Capricorn

Atitudinea dictatorială ar putea să dea mari bătăi de cap nativilor din zodia Capricorn. Atitudinea dumneavoastră poate provoca teamă celor din jur. Încercaţi să creaţi o atmosferă relaxantă la muncă, altfel riscaţi să atrageţi critici din partea celor din jur.

Vărsător

Izolarea nu vă ajută deloc să vă rezolvaţi problemele cu partenerul de viaţă. O discuție deschisă vă poate ajuta să vă puneţi de acord. Lăsaţi încăpăţânarea la o parte şi încercaţi să fiţi atent şi la nevoile persoanei iubite.

Pești

Problemele cu partenerul pot da bătăi de cap nativilor Peşti la locul de muncă. Încercați să adoptați o atitudine relaxată chiar dacă întimpinaţi mici probleme în relaţia cu persoana iubită. Încercaţi să îi spuneţi ce vă deranjează şi astfel veţi rezolva toate neînţelegerile.

Sursa: observatornews.ro

 

Ultimele stiri

20 de trenuri electrice vor circula în România. Craiova este inclusă în rute

Autoritatea pentru Reformă Feroviară anunță, joi, deschiderea seriei achizițiilor de material rulant prin Planul Național de Redresare și Reziliență...

Mai multe articole din aceeasi categorie