duminică, iulie 3, 2022
31.2 C
Craiova

Horoscop 18 mai. Ce ne rezervă astrele?

Predicțiile zilei de 18 mai 2022.

Berbec

Astăzi nativii Berbec sunt plini de energie şi creativitate, în două zone importante, a intuiției- atenția voastră vă ajută să luaţi decizii corecte. Iar a doua, în afaceri şi parteneriate.

Taur

Taurii sunt foarte bine văzuţi pe zona socializării. Veţi avea succes în domeniul tehnologiei şi colaborărilor.

Gemeni

Gemenii au şansa să-şi reconstruiască echilibrul. Vă pueţi schimba mentalitatea, atitudinea sau modul în care abordaţi anumite situaţii mai delicate.

Rac

Imaginația Racilor este posibil să zburde, bazându-se pe imagini şi evenimente din trecut. E posibil sa aveti de-a face cu situații nerezolvate, asa că, este un moment bun pentru a le rezolva.

Leu

Leii sunt intuitivi, dar ezită să ia decizii din cauza fricii. Asta nu face decât să vă stopeze evoluţia.

Fecioară

Azi se accentuează două aspecte importante pentru Fecioare- iubire şi intuitivitate. Trebuie să vă hotărâţi pe cine vă doriţi alături în dragoste.

Balanță

O femeie îi ajută pe nativii Balanţă, acţionând în privința carierei lor. Este o persoană de încredere, aşa că… bazați-vă pe ea.

Scorpion

Comunicarea Scorpionilor este eficientă astăzi. Însă, până nu reglaţi sau încheiați anumite chestiuni din trecut, nu veţi putea merge mai departe.

Săgetător

Şi Săgetătorii au tot amănat rezolvarea anumitor probleme din trecut. Luaţi în calcul, că orice lucru nerezolvat, vă poate afecta prezentul.

Capricorn

Mesajul astrelor către Capricorni este să nu se ocupe de treburi importante astăzi. Ideile voastre sunt bune, însă, încercați să acordați atenţie detaliilor fine, pe care toată lumea le observă.

Vărsător

O zi excelentă pentru vărsători, să se concentreze pe lucruri importante. Aveţi admiraţia celor din jur, care au putere decizională la locul de muncă.

Pești

Nativii Peşti sunt avantajaţi pe plan profesional. Vă bucuraţi azi de succesul unui proiect sau o colaborare care s-a lăsat mult aşteptată.

Sursa: observatornews.ro

 

 

Ultimele stiri

La mulți ani, Slatina ❗

Televiziunea Euro Oltenia Info a fost alături de slătineni la aniversarea celor 43 de ani de la trecerea orașului...

Mai multe articole din aceeasi categorie