joi, ianuarie 27, 2022
-3.1 C
Craiova

Horoscop, 2 AUGUST 2021. Ce îți rezervă astrele

Berbec

Berbecii visează cu ochii deschişi. Neatenţia va influenţa puternic modul în care lucraţi, aşa că faceţi un efort să fiţi mai responsabili la job.

Taur

Taurii, în schimb, sunt foarte responsabili şi iau în serios totul, fie că vorbim de planul profesional sau personal. Poate în unele momente ar trebui să vă lăsaţi duşi de val.

Gemeni

Pentru nativii Gemeni flexibilitatea este cheia. Vă doriţi să se întâmple totul aşa cum spuneţi voi, dar trebuie să fiţi mai înţelegători cu cei din jur şi să renunţaţi la tonul agresiv dacă lucrurile nu ies aşa cum vă doriţi.

Rac

Şi Racii sunt predispuşi la conflicte, mai ales cu un şef sau cu autorităţile. Calmaţi-vă şi gândiţi logic, pentru că aceşti oameni vă pot încurca serios dacă îi enervaţi.

Leu

A sosit momentul ca Leii să acţioneze. Planificaţi, formulaţi strategii şi puneţi în practică cât mai repede ideile voastre.

Fecioară

Dacă Fecioarele vor să aibă succes, trebuie să lucreze în echipă. Vă puteţi asuma rolul de lider, dar în niciun caz nu veţi atinge aceleaşi performanţe dacă faceţi totul de unii singuri.

 

Balanță

Balanţele trebuie să se pregătească de conflict. Vă irită maniera arogantă pe care o abordează cineva, dar daţi dovadă de înţelepciune pentru că s-ar putea să fiţi uimite şi această persoană să devină un aliat.

Scorpion

A venit timpul ca Scorpionii să culeagă roadele acţiunilor lor. Dacă nu aţi jucat corect în raport cu cineva, azi s-ar putea să afle ce aţi făcut. Partea bună este că la job totul merge bine.

Săgetător

Nativii Săgetători trebuie să fie atenţi la deplasări. Există riscul unor accidente, fie legate de domiciliu, fie de trafic.

Capricorn

Dacă nativii Capricorn se enervează nu vor face decât să fie impulsivi şi neproductivi. Calmul şi raţiunea sunt singura soluţie, dacă vreţi să obţineţi rezultate.

Vărsător

Vărsătorii au parte de discuţii, dezbateri, şedinţe. Este un moment în care trebuie să vă exprimaţi părerile şi să nu vă lăsaţi influenţaţi de cei din jur.

Pești

Peştii vor da de probleme, dacă nu se organizeză mai bine. Se anunţă o zi încărcată, cu multă treabă, pe care o puteţi duce la bun sfârşit doar dacă daţi dovadă de disciplină.

 

Ultimele stiri

VIDEO. Liderul Sindicatului „Aluministul” explică situația de la ALRO Slatina

Constantin Popescu, liderul Sindicatului „Aluministul” din ALRO Slatina a explicat, în cadrul emisiunii „Rațional”, ce se întâmplă la ALRO. https://www.youtube.com/watch?v=U6GOcORynUY

Mai multe articole din aceeasi categorie