joi, decembrie 9, 2021
1 C
Craiova

Horoscop, 20 AUGUST 2021. Ce îți rezervă astrele

Berbec

Punctul forte al acestei zile este că aveți multă energie dar că este abilitatea de a conecta oamenii între ei. Ai o mână bună la face legături strânse între oameni.

Taur

Punctul minus este că ai treabă mult, foarte multă și ai de rezolvat lucruri care stau în stagnare ceva timp. Partea plus este abilitatea de a comunica cu cei din jur și revederea sau cel puțin reconectarea fie cu o rudă sau un vechi prieten.

Gemeni

S-ar putea să ai mare încăpățânare pentru a îți apăra un punct de vedere. Acesta o să genereze mult stres și probleme, așa încât o să fie nevoie să fi mai îngăduitor cu cei care nu pricep cu ce viteză faci anumite lucruri. Partea plus este că creativitatea o să te ducă să faci multe lucruri și să ai idei deosebite.

Rac

Partea minus este dată de unele mici șicane legat de sănătate. Minusul este zona digestivă, osoasă și stomatologică. Plusul este oferită de abilitatea de a vedea dincolo de măștile celor din jurul tău și de a înțelege mult mai repede o situație, iar faptul că o să fi cu un pas în fața celor de lângă tine, o să conteze mult pentru tine.

Leu

Minusul acestei zile este că vrei să faci lucruri noi, dar maniera în care vrei să o faci este una excesivă și măcar când încerci ceva nou, fă-o în porții mici ca să vezi măcar dacă te simți bine, dacă îți place și dacă poți repeta. Plusul este dat de abilitatea ta de a rezolva niște probleme de serviciu care necesită o nouă soluționare și o să fi extrem de eficient.

Fecioară

Minusul este dat de minciuni. Vorbești cu niște mincinoși iar aceste persoane încearcă să te păcălească. Dacă nu o să fi atentă, o să te frigi mult. Plusul este că o persoană te ajută, să rezolvi ceva legat de casă.

Balanță

În această zi o să ai o bună comunicare cu familia sau îngropați securea războiului în familie. Găsești o cale de mijloc. Partea mai puțin bună este faptul că o femeie te duce într-o direcție greșită și nu sunt valabile și trebuie să fi foarte strictă.

Scorpion

Partea bună este legat de creativitate, intuiție. Dar excesele dăunează grav sănătății, acesta este minusul.

Săgetător

Partea bună este că ai multă energie și o femeie te ajută extrem de mult în ceea ce faci. Intuiția te scoate din multe probleme. Partea mai puțin bună este adusă de faptul că mănânci mult, dormi puțin, faci excese nesănătoase.

Capricorn

Plusul este dat de foarte multă sensibilitate și de îndemânare. Vei putea să meșteșugești multe lucruri în jurul tău. Partea mai puțin bună este să încerci să dormi la ore fixe și fi mai atentă cu alimentația, mai ales cei care aveți probleme cu diabetul sau colesterolul.

Vărsător

Riști să te cerți cu o femeie, mai ales dacă ai o soacră o cumantă. Dacă nu le ai s-ar putea să un conflict cu o femeie. Ce e bine totuși este că ai prieteni buni cu care poți discuta, aiparte de relaxare și pace în cercul tău.

Pești

Ai parte de insomnii, lipsa odihnei sau un stil haotic de a gestiona programul zilei care coduce la oboseală. Partea bună este că ai discuții cu o persoană care te stimulează foarte mult, un prieten vechi te caută și updatează cu privire la activitățile sale.

 

Ultimele stiri

MEDICINA DENTARĂ

MEDICINA DENTARĂ MEDICINA DENTARĂ Publicată de Euro Oltenia Info pe Miercuri, 8 decembrie 2021

Mai multe articole din aceeasi categorie