miercuri, iunie 29, 2022
34.5 C
Craiova

Horoscop, 20 IULIE 2021. Ce îți rezervă astrele

Berbec

În prima parte a zilei Berbecii vor rezolva chestiuni legate de bani, iar după se pot concentra pe casă şi familie, prieteni sau persoana iubită.

Taur

Este o zi foarte bună ca Taurii să se ocupe de birocraţie şi dacă vor să facă shopping pentru casă. În plus, sunteţi susţinuţi într-o competiţie de care veţi trece cu brio.

Gemeni

Gemenii se fac auziţi. Cel mai probabil, în relaţia cu partenerul de viaţă veţi fi destul de vocali, mai ales dacă ceva vă nemulţumeşte. Dar mare atenţie cum vă exprimaţi nemulţumirile.

Rac

Nativii Rac reglează ceva pe plan financiar. Poate negociaţi un credit sau căutaţi oferte privind un împrumut. Mare grijă în a doua parte e zilei, tindeţi să fiţi neatenţi şi puteţi pierde sau rătăci ceva.

Leu

Comunicarea este punctul forte al Leilor. Puteţi clarifica nişte chestiuni delicate, dar nu uitaţi să vă şi ascultaţi interlocutorul, pentru că pot apărea colaborări productive.

Fecioară

Fecioarele negociază în familie. Rudele au tendinţa să vă submineze autoritatea, dar nu vă lăsaţi mai prejos, ci impuneţi-vă punctul de vedere.

Balanță

Balanțele au parte de o poveste de iubire intensă. Sunteţi mai pasionali decât de obicei, iar recomandarea astrelor este să trăiţi clipa, fără să presupuneţi sau să vă faceţi griji legat de viitor.

Scorpion

Nativii Scorpion trebuie să fie atenţi la job, pentru că vor exista obstacole. Cineva încearcă să vă pună într-o ipostază care să vă compromită. Nu fiţi impulsivi, ci gândiţi o strategie.

Săgetător

Veştile bune vin de la drum în cazul Săgetătorilor. Fie primiţi o finanţare, fie un prieten vă aduce bani sau găsiţi un loc de muncă într-un alt oraş.

Capricorn

Capricornii au multă energie, iar asta îi poate încurca. Nu încercaţi să aveţi control asupra tuturor activităţilor, ci lăsaţi să vină totul natural şi focusaţi-vă mai mult pe voi, nu pe cei din jur.

Vărsător

Vărsătorii pot face bani dacă le permite prietenilor să îi ajute. Poate vă găsiţi un part-time job sau vă îmbunătăţiţi relaţia cu străinătatea.

Pești

Iar nativii Pești vor fi mai radicali şi nu foarte înţelegători. Deşi cei din jur se vor obişnui cu greu, nu renunţaţi la atitudinea fermă.

 

Ultimele stiri

Florin Cîțu a demisionat de la conducerea Senatului

Florin Cîțu a demisionat în urmă cu scurt timp de la conducerea Senatului, au declarat pentru euroolteniainfo.com surse din...

Mai multe articole din aceeasi categorie