vineri, august 19, 2022
24 C
Craiova

Horoscop, 20 martie 2020. Ce îți rezervă astrele

Horoscop, 20 martie 2020. Ce îți rezervă astrele

Berbec

Bucurie mare în familia Berbecilor. S-ar putea să aflaţi o veste extraordinară din partea unei rude apropiată, iar noua informaţie vă va schimba categoric viaţa de acum încolo. Profitaţi de momentele frumoase în compania celor dragi, sărbătoriţi noutăţile şi puneţi la punct planurile pentru viitor. 

Taur

Astrologii anunţă veşti bune din punct de vedere emoţional pentru cei aflaţi sub acest semn zodiacal. Deschideţi-vă inima în faţa acelei persoane care a dat dovadă de încredere, fidelitate şi mai ales respect pentru voi. S-ar putea să începeţi o frumoasă poveste de dragoste cu cineva apropiat de sufletul vostru.

Gemeni

Nimeni şi nimic nu-i sperie pe nativii Gemeni când vine vorba de iubire. Sunt genul de persoane curioase, care vor să vadă, să afle, să cunoască toate dedesubturile unei persoane, mai ales dacă au drag faţă de aceasta. În această zi îşi vor canaliza de altfel energia asupra sufletului lor pereche şi asupra aspectelor pozitive care îi leagă de aceştia.

Rac

Racii sunt foarte suspicioși și, chiar, răzbunători. Este foarte posibil ca cineva foarte apropiat, rudă, prieten, chiar partenerul de viață, să facă ceva ce te va scoate din sărite. Nu este cazul să-ți pierzi controlul sau să încerci să răspunzi cu aceeași monedă. Lasă timpul să rezolve totul. Astrele te sfătuiesc să te concentrezi pe lucrurile care contează cu adevărate, pe proiectele pe care le ai în derulare și care te vor ajuta să obții beneficii materiale substanțiale.

Leu

Leii ar putea trăi emoţii foarte puternice astăzi. O veste primită la primele ore ale dimineații te va afecta foarte tare, însă nu intra în panică. Uita-te în jur și vei realiza că există probleme mult mai grave decât asta. Există riscul să iei decizii neinspirate, aşa că mare atenţie la job. În plan sentimental, acordă mai multă atenţie persoanei iubite.

Fecioară

Feciorele trebuie să riște dacă vor să fie fericite în dragoste. În cazul în care ți-e teamă să începi o relație sau să ieși dintr-o căsnicie, este timpul să îţi asumi ce simţi. Astrele îți recomandă să te concentrezi mai mult pe chestiunile sufletești. Este foarte important să-ți găsești liniștea, așa că încearcă să rezolvi problemele sentimentale cât mai repede.

Balanță

Balanțele ar putea descoperi, cu surprindere, că a sta toată ziua în pat nu este tocmai plăcut, mai ales atunci când energia e la cote înalte iar soarele de primăvară aduce tentații dintre cele mai irezistibile. Însă nu e totul pierdut – imaginația nu cunoaște limite, acum ai ocazia să faci lucruri pe care dorit dintotdeauna, însă pe care le-ai trecut pe plan secund, din cauza agitației de zi cu zi.

Scorpion

Scorpionii ar putea primi o veste excelentă, însă care trebuie ținută la secret, cel puțin pentru moment. Încearcă să nu te lasi pradă emoțiilor și să oferi informații prețioase unor persoane care nu au nici de-a face cu această poveste, ba chiar ar putea să o submineze. Discreția este cuvântul cheie, în special dacă vestea are legătura cu sfera dragostei.

Săgetător

Săgetătorii care duc mici bătălii cu colegii de serviciu sau chiar partenerul de viață ar face bine să cadă la pace, pentru că altfel riscă să-și irosească toată energia fără a obține ceva concret. Lasă lucrurile așa cum sunt și nu încerca să mai schimbi comportamente, pentru că te vei lupta cu morile de vânt. În schimb, modul în care îi percepi pe cei din jur ține doar de tine.

Capricorn

Felul în care ai privit viața a fost concentrat pe jumătatea goală a paharului, de mai multă vreme, dar astăzi o energie proaspătă idealistă vă înconjoară și vă oferă speranță. De asemenea, ești înconjurat de oameni care te prețuiesc și ar trebui să începi să te bazezi pe ei mai mult decât ai făcut-o până acum. Sunt în viața ta pentru că vor să fie acolo, așa că lasă-i să te ajute! Aceștia vor juca un rol esențial în a vă ajuta să vă transformați perspectiva într-una mai plină de optimism.

Vărsător

Asigurați-vă că primiți călduros noi membri în grupul vostru. Știi prea bine cum este să fii noul copil din bloc, așa că înțelegi puterea pe care un simplu zâmbet o poate avea. Poziționându-te ca fiind deschis și fericit să îi vezi, vei fi văzut ca un lider în grup, cineva ale cărui cuvinte au greutate. E o lecție pentru a afla cum crearea de prietenii poate ajuta la prevenirea conflictelor în viitor.

Pești

Ziua ar putea începe incredibil de ușor, iar un cadou dulce poate ateriza în poala ta. Rezistați la nevoia de a vă relaxa prea curând, totuși, pentru că ar putea fi foarte multe lucruri venite din exterior spre tine. Acordă atenție și ia notă de plângerile pe care le au oamenii, dar nu te lăsa atras în nicio dramă. Schimbarea nu se poate întâmpla peste noapte, așa că spuneți-le tinerilor că va trebui să aștepte rândul lor, ca toți ceilalți.

(OBSERVATOR)

Ultimele stiri

Perechea de dublu feminin, Elizabeta Samara/Andreea Dragoman, cucerește medalia de argint într-o ediție istorică pentru România la Campionatul European individual seniori din Munchen.

🥈 Avem și pereche vicecampioană europeană în Munchen! Felicitări, Elizabeta Samara și Andreea Dragoman! #servimpentruistorie #hairomania #tabletennis Perechea de dublu...

Mai multe articole din aceeasi categorie