sâmbătă, iulie 31, 2021
34.4 C
Craiova

Horoscop, 21 IUNIE 2021. Ce îți rezervă astrele

Berbec

BERBECII primesc veşti bune de la drum sau de la cineva care este în străinătate. Este o zi bună pentru comunicare, o zi în care veţi reuşi să terminaţi proiectele începute recent.

Taur

TAURII ar trebui să fie atenţi la colegii de serviciu, pentru că pot exista conflicte. Daţi dovadă de înţelepciune şi diplomaţie în faţa lor.

Gemeni

GEMENII au o zi încărcată, cu multe şedinţe, întâlniri. Sunteţi bine susţinuţi pe zona intuiției, aşa că veţi ieşi din situaţii complicate şi vă veţi adapta uşor în medii noi.

Rac

Nativii RAC au o predispoziţie spre conflict cu partenerii de viaţă. Sunteţi irascibili şi greu de mulţumit, aşa că este nevoie de răbdare din partea celorlalţi.

Leu

LEII au foarte multă intuţie care îi ajută să semneze un contract din care vor avea câştiguri financiare. Iar cei care vă aflaţi într-o relaţie veţi avea parte de surprize plăcute.

Fecioară

Iniţiativa nu le va lipsi FECIOARELOR. Aveţi idei care le pot rezolva şi celor din jur problemele, iar asta vă ajută şi pe voi să vă faceţi planuri de viitor.

Balanță

Şi BALANŢELE reglează nişte chestiuni, în cazul lor este vorba despre problemele delicate din familie. Daţi dovadă de diplomaţie, dar exprimaţi-vă punctul de vedere.

Scorpion

Nativii SCORPION vor fi tensionaţi în relaţia de iubire. Dacă partenerul pune presiune pe voi din cauza unei decizii pe care trebuie să o luaţi, ţineţi cont de ceea ce voi vă doriţi.

Săgetător

Ajutorul din partea unei femei le va aduce SĂGETĂTORILOR succesul. Iar dacă treceţi printr-un concurs, o verificare, o competiție, nu vă panicaţi, veţi trece cu brio peste.

Capricorn

CAPRICORNII vor avea o zi tensionată în ceea ce privește relaţiile. Există riscul unor conflicte, mai ales că cineva dă dovadă de superficilitate, iar asta vă dezechilibrează şi are impact asupra comportomanetului de la job.

Vărsător

La VĂRSĂTORI totul se învârte în jurul femeilor. Veţi purta multe discuţii, iar bonus, tot ce ţine de relaţia cu băncile şi de bani în general, merge ca pe roate.

Pești

Iar nativii PEŞTI nu ar trebui să se teamă dacă au vreun proiect în derulare. Sunteţi foarte bine susţinuţi pe plan profesional.

Ultimele stiri

Fosta glorie a Craiovei Maxima, Nae Ungureanu, în spital după un accident vascular

Fostul mare fundaș stânga al Craiovei Maxima, Nicolae Ungureanu, a suferit un accident vascular cerebral. El se află internat...

Mai multe articole din aceeasi categorie