miercuri, decembrie 8, 2021
1 C
Craiova

Horoscop, 23 AUGUST 2021. Ce îți rezervă astrele

Berbec

Aspectele distractive și superficiale ale vieții îți vor ocupa mare parte a zilei și te vei distra dând frâu liber inteligenței și creativității. Flirtatul o să îți aducă niște zâmbete, dar ai grijă că nu toată lumea este dispusă să se „joace”.

Taur

Ești gata pentru orice azi! Nimic și nimeni nu te poate copleși acum, așa că e un moment bun să sari în centrul acțiunii. Mănâncă un mic dejun consistent, pentru că ziua de azi va fi plină de acțiune și oportunități.

Gemeni

Nu puteți pune două persoane care nu se vor să fie împreună. Dacă dorința ta de a face pe Cupidon nu funcționează, renunță la ea.

Rac

RACII și-ar putea vedea visul cu ochii. Persoana pe care încearcă să o seducă de multă vreme și care le-a aprins imaginația pare, în cele din urmă, că a lăsat garda jos și este pregătită să-și exprime sentimentele. Este un moment ideal pentru a face primul pas cu încredere. Nu lăsa această ocazie să-ți scape printre degete, pentru că nu ai nimic de pierdut.

Leu

LEII nu trebuie să se streseze dacă anumite lucruri nu le ies ca la carte. Uneori, chiar dacă respecți „rețeta”, produsul final nu este tocmai reușit. Lasă situația să se stingă de la sine, o poți lua de la capăt în orice moment. Mare atenție și la cheltuieli în această perioadă, este mai bine să ai bani economisiți pentru situații neașteptate.

Fecioară

Iarba nu este mai verde dincolo de gard, așa că nativii din zodia FECIOARĂ nu au niciun motiv să fie intimidați de succesul altor persoane. Dincolo de aparențe lucrurile arată cu totul altfel. Înainte de a-ți face calculele, amintește-ți că vezi doar partea frumoasă a lucrurilor, cea pe care toți vor să o scoată la lumină. Nu îți pierde nicio clipă încrederea în forțele proprii, ești mai puternic și mai ambițios decât crezi.

Balanță

Ești responsabil cu propria fericire, așa că nimic nu te oprește să faci lucruri care te bucură. Unul dintre ele este activitatea fizică. Fă mișcare astăzi, optează pentru o drumeție, dacă nu poți face un sport de echipă alături de prieteni. Cine știe, poți apela chiar și la yoga pentru un boost de energie și stare de bine.

Scorpion

Nu toată lumea are simțul umorului tău, ceea ce va fi evident astăzi, când cineva va lua în serios un comentariu amuzant. Puteți încerca să temperați situația râzând cel mai tare și, probabil, această persoană se va relaxa și va face la fel.

Săgetător

Ai încredere în simțurile tale astăzi, chiar dacă îți spun ceva ce nu e susținut de fapte. Este doar o chestiune de timp să descoperi că ai simțit corect, așa că trebuie doar să îți acorzi acest timp.

Capricorn

Azi beneficiezi de o combinație invincibilă de energie și discernământ, care te pregătește bine pentru o zi plină de oportunități. Dacă vezi ceva ce trebuie reparat, apucă-te de treabă.

Vărsător

Ai prins microbul cumpărăturilor – și nu scapi de el -, dar fascinația ta pentru bunurile materiale nu îți face bine în aceste momente. Toate semnele încă indică faptul că trebuie să economisești.

Pești

Ai încredere în simțurile tale astăzi, chiar dacă îți spun ceva ce nu e susținut de fapte. Este doar o chestiune de timp să descoperi că ai simțit corect, așa că trebuie doar să îți acorzi acest timp.

 

Ultimele stiri

MEDICINA DENTARĂ

MEDICINA DENTARĂ MEDICINA DENTARĂ Publicată de Euro Oltenia Info pe Miercuri, 8 decembrie 2021

Mai multe articole din aceeasi categorie