vineri, august 19, 2022
24 C
Craiova

Horoscop, 23 martie 2020. Ce îți rezervă astrele

Berbec

Nativii Berbec nu îli mai văd capul de treabă. Dacă aţi plănuit să modernizaţi interiorul casei voastre, ei bine, în această zi trebuie să duceţi totul la bun sfârşit. Treziţi-vă devreme dimineaţa şi apucaţi-vă de treabă. Veţi vedea că la finalul zilei, când toate vor fi la locul lor, veţi avea o stare pozitivă şi vă veţi bucura nespus de noua înfăţişare a căminului vostru. 

Taur

Taurii sunt sfătuiţi să stea în casă, alături de membrii familiei, în această zi. S-ar putea ca o rudă apropiată să aibă nevoie de ajutorul vostru pentru anumite sarcini interioare. Indicat ar fi să oferiţi suportul necesar, chiar şi o vorbă bună, un sfat. Daţi dovadă de înţelegere şi empatie.

Gemeni

Nativii Gemeni au un secret foarte important pe care trebuie să îl ţină departe de urechile curioşilor. Aveţi grijă şi fiţi precauţi, s-ar putea ca şi persoanele apropiate vouă să dea dovadă de viclenie, în încercarea de a afla misterioasa informaţie pe care o deţineţi.

Rac

Nu vă jucaţi cu inima, dragi Raci. Dacă aveţi sentimente puternice vorbiţi despre ele, recunoaşteţi acest lucru în faţa acelei persoane importante, căci dacă le ţineţi ascunse, s-ar putea să pierdeţi totul în final. Aveţi curaj, s-ar putea ca sentimentele să fie reciproce. 

Leu

Persoana cu care ați putea petrece mult timp astăzi ar putea să nu fie suficient de răbdătoare pentru a asculta fiecare cuvânt pe care îl spuneți, așa că încercați să nu faceți mărturisiri majore sau să abordați subiecte delicate. Însă doar pentru că persoana respectivă nu este angajată în permanență în discuție nu înseamnă că nu veți petrece timp minunat alături de ea. Mențineți conversația la un nivel ușor și distractiv și nu aruncați la înaintare cuvinte pompoase.

Fecioară

Viața nu este întotdeauna în nuanțe de alb și negru, deși unii oameni cu care ați putea avea de a face astăzi cred acest lucru. Puteți cere persoanelor din jur să fie mai deschise la minte, dar nu puteți solicita să aibă aceeași viziune asupra vieții. Dacă o persoană despre care considerați că nu vede tabloul vieții în întregime vă oferă lipsă de confort ar fi mai bine să țineți distanța decât să încercați să-i schimbați gândirea.

Balanță

Balanțele caută astăzi să se apropie de alte persoane la nivel romantic sau cel puțin profesional. Însă pentru a face acest lucru trebuie să vă îndreptați întreaga atenția către persoana respectivă pentru a fi sigur că nu pierdeți detalii importante ale discuției. Nu uitați că vorbele mici fac legătura superficială, iar Balanțele au nevoie de profunzime, respectiv de a duce conversația la un nivel cât mai elevat.

Scorpion

Astăzi, Scorpionii pun accent pe rezolvarea problemelor personale. Totuși, există posibilitatea ca o rudă mai bătrână să aibă nevoie de ajutor, caz în care ar fi ideal dacă ați putea să vă puneți la dispoziție din toate punctele de vedere. Este foarte posibil că un simplu telefon să fie de mare ajutor, iar persoana respectivă să se simtă mult mai bine doar dacă vă aude vocea. Spre sfârșitul zilei s-ar putea să fiți puși în situația de a amâna o călătorie importantă.

Săgetător

Nativii Săgetător trebuie să ia o decizie importantă în dragoste. Nu acceptaţi lucruri doar din monotonie şi obişnuinţă, vorbiţi despre ceea ce văd eranjează, despre schimbările pe care vreţi să le faceţi în viaţa voastră, nu trebuie să vă resemnaţi. Spre seară odihniţi-vă, lăsaţi munca deoparte.

Capricorn

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal trebuie să înţeleagă uneor işi părerea din jur şi să accepte că nu doar ei deţin adevărul absolut. S-ar putea să aveţi parte de neînţelegeri în familie din cauza încăpăţânării de care daţi dovadă. Doar prin comunicare deschisă veţi reuşi să aplanaţi conflictul. 

Vărsător

Vărsătorii îşi fac planuri serioase de viitor cu persoana iubită. Dacă vă doriţi să oficializaţi relaţia de dragoste pe care o aveţi, astrologii vă sfătuiesc să nu mai staţi pe gânduri. Iubirea este un sentiment pur, iar dacă vă vedeţi îmbătrânind alături de această persoană, atunci aveţi răspunsul pentru orice nelămurire.

Pești

Nativii Peşti se pot odihni toată ziua. Aveţi practic permisiunea de a lenevia stăzi, mai ales dacă aveţi câteva zile libere de la serviciu. Citiţi o carte, dormiţi, faceţi o baie fierbinte spre seară şi uitaţi-vă la un film, ori la o trilogie. Vă veţi încărca bateriile cu multă multă energie. 

(OBSERVATOR)

Ultimele stiri

Perechea de dublu feminin, Elizabeta Samara/Andreea Dragoman, cucerește medalia de argint într-o ediție istorică pentru România la Campionatul European individual seniori din Munchen.

🥈 Avem și pereche vicecampioană europeană în Munchen! Felicitări, Elizabeta Samara și Andreea Dragoman! #servimpentruistorie #hairomania #tabletennis Perechea de dublu...

Mai multe articole din aceeasi categorie