sâmbătă, octombrie 16, 2021
10 C
Craiova

Horoscop 24 septembrie. Ce îți rezervă astrele?

Predicțiile zilei

Berbec

Astăzi, nu sunteţi în cea mai bună formă. Sunteţi irascibili şi riscaţi să stricaţi relaţiile cu cei din jur. Pregătiţi-vă să primiţi oferte financiare foarte bune. Dacă vă gândiţi să renunţaţi la fumat, acum este momentul.

Taur

În relaţia de cuplu, se pare că există mici neînţelegeri care îşi vor găsi în cele din urmă rezolvare. Încercați să vă îmbunătățiți condițiile de lucru. Astăzi, trebuie să aveţi grijă la ceea ce mâncaţi.

Gemeni

Veţi dori să fiţi calmi cu familia și cu oamenii din jur. Astăzi, sunt prevăzute multe cheltuieli, dar și foarte multe venituri. La locul de muncă, vă înţelegeţi de minune cu colegii. Vitamine și odihnă pentru o stare psihică bună.

Rac

Astăzi, nativii din zodia Rac poartă conversații lungi cu prieteni buni. Din punct de vedere financiar, astrele ţin cu dumneavoastră. Veţi primi o sumă de bani pe care o aşteptaţi de multă vreme. Aveţi grijă la ochi!

Leu

Conflicte în viaţa de cuplu, pentru nativii din zodia Leu. Fiţi toleranţi indiferent de situaţie. Controlaţi-vă cheltuielile, acestea sunt mai mari decât veniturile. La locul de muncă, începeţi un proiect noi care atrage toată atenţia.

Fecioară

Partenerul vă poate surprinde într-un mod foarte plăcut. Faceți față problemelor financiare. Starea dvs. de spirit se va reflecta și la locul de muncă. Activitatea în exces nu este recomandată, relaxați-vă.

Balanță

Nu vă împiedicați în sentimentele confuze pe care le aveţi, bucurați-vă de viață. Veți obține mari beneficii financiare. Soluțiile la îndoielile dvs. profesionale vin. Astrele vă recomandă relaxare şi mult sport.

Scorpion

Dacă intenționați să solicitați un împrumut bancar, aceasta este ziua perfectă. Sfaturile experților vă vor ajuta să vă îmbunătățiți la locul de muncă. Activitățile de odihnă și recreere sunt compatibile cu dumneavoastră, astăzi.

Săgetător

Este posibil să fiţi dispuşi să faceţi anumite compromisuri în relaţie. Fiţi atenţi cu banii şi pe ce cheltuiţi. Dacă vreţi să reuşiţi la locul de muncă, fiţi mai atenţi şi precauţi. Încercaţi o dietă mai variată, corpul dumneavoastră are nevoie.

Capricorn

Ziua perfectă pentru a vă face noi prieteni. Controlați suma cheltuită pentru pariuri și loterii. Dacă aveți propria afacere, veți avea tendinţa să lucraţi prea multe ore. Aveţi nevoie de multă odihnă. Nu sunteţi foarte bine din punct de vedere psihic. Admiraţi pe cineva în secret, cineva foarte apropiat de dumneavoastră. Nu ţineţi secret, poate vă împărtăşeşte aceleaşi sentimente.

Vărsător

Nu acordați prea multă importanță fostei relaţii. Încercaţi să priviţi spre viitor, altfel vă faceţi mult rău. În familie, se pare că veţi avea un nou membru. Aveţi mai multă grijă de sănătatea dumneavoastră.

Pești

Dacă aveţi un partener, vei vedea cum vă veţi apropia şi mai tare. Munca ta poate fi periclitată de lipsa ta de punctualitate. Orice moment este bun pentru puţină mişcare.

Sursa: antena3.ro

 

Ultimele stiri

Cea mai mare infrastructură de Inteligență Artificială se construiește lângă Craiova

Cel mai mare centru de date din Europa centrală și de sud-est se construiește lângă Craiova, în comuna Mischii....

Mai multe articole din aceeasi categorie