vineri, august 19, 2022
25.6 C
Craiova

Horoscop, 25 martie 2020. Ce îți rezervă astrele

Berbec

Nativii Berbec trebuie să aibă mai multă încredere în persoana iubită. Discuaţid eschis despre acele lucruri care vă deranjează, despre ceea ce doriţi să schimbaţi la relaţia voastră amoroasă. Dacă nu vorbiţi despre momentele dificile, veţi ajunge în situaţia în care vă veţi evita pur şi simplu, iar iubirea va dispărea. 

Taur

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal au şansa să se împace cu o persoană dragă, cărora le-au greşit teribil. Trebuie să vă cereţi iertare, să recunoaşteţi greşelile comise şi faptele care v-au adus în această ipostază. Discutaţi deschis, sincer, iar la final s-ar putea să readuceţi liniştea şi pacea în relaţia voastră.

Gemeni

Nativii Gemeni sunt plini de energie, motiv pentru care trebuie să şi-o consume prin diferite activităţi. Citiţi o carte, uitaţi-vă la un film, faceţi exerciţii sau rearanjaţi interiorul casei. Găsiţi modalităţi pentru a nu vă plictisi, pentrua  ieşi totuşi din starea de confort. Spre seară puteţi discuta telefonic cu o persoană apropiată. 

Rac

Dragi Raci, bucuraţi-vă de această zi, mai ales pentru că veţi avea ocaziad e a petrece mai mult timp cu propria persoană. Singurătatea poate fi benefică uneori, căci aveţi şansa de a vă pune ordine în gânduri, de a vă face planuri de viitor şi de a vă relaxa. 

Leu

Te mândrești că ești la curent cu cele mai recente noutăți din modă, bârfe despre celebrități și muzică bună, dar cât de bine te pricepi la politică, evenimente mondiale și literatură? Este timpul să îți diversifici interesele. Accesați un site web de afaceri și aflați ceva nou despre piețe. Urmăriți un documentar istoric în locul site-ului vostru preferat. Să fii la curent cu mai multe lucruri nu numai că te va face mai interesant în discuții, ci te va ajuta să îți crești și încrederea în tine.

Fecioară

Pentru o mai mare doză de inspirație și distracție, realizează un experiment în viața ta. Încercați să faceți ceva într-un mod nou și vedeți cum funcționează. Încercați un traseu diferit de jogging, preparați-vă cafeaua diferit, mâncați o mâncare nouă, urmăriți un film după-amiaza, gătiți o cină elaborată.

Balanță

Aprindeți un foc sub creativitatea voastră și faceți-l să strălucească astăzi prin gătit! Indiferent dacă e vorba de o masă cu patru feluri sau un set de prăjituri cu ciocolată, timpul petrecut în bucătărie creând ceva delicios este distractiv. În plus, combinarea unei multitudini de ingrediente diferite vă poate aminti subtil cât de bune sunt ideile atunci când priviți o mulțime de influențe potențiale diferite. Nimic nu inspiră un bucătar mai mult decât melodii bune!

Scorpion

Mintea ta este larg deschisă la idei noi și moduri noi de a face lucrurile chiar acum și nimic nu se va simți mai bine decât să ieși din zona ta de confort. Este ziua perfectă pentru tine să faci o mică plimbare și să-ți reamintești cât de interesant poate fi să nu știi prea bine ce faci. Să analizezi singur trezește un alt tip de energie și este genul de energie care te face să te simți în viață. Ești pe cale să intri într-un moment foarte dulce în viața ta.

Săgetător

Zi importantă pentru nativii scorpion. Un membru al familie ar dori să vă facă câteva confesiuni și va rămâne plăcut surprins de faptul că vă aduceți aminte de acea perioadă grea prin care a trecut. Nu vă grabiți să-i reproșați cât de mult a greșit și nu-i cereți un motiv pentru care a ascuns aceste detalii. Rămâneți calm și încercați să găsiți împreună cea mai bună soluție. Comunicarea este cheia succesului.

Capricorn

Nativii capricorn pun bazele unei noi afaceri. Succesul le bate la ușă, așa că nimic nu trebuie luat în glumă. Prietenul la care vă așteptați mai puțin, el vă va ajuta cel mai mult. Vă acordă suport financiar fără nicio pretenție, dar fi-ți cu ochii-n patru. Planurile pe care le aveți se pot schimba oricând. Adaptați-vă cât mai rapid.

Vărsător

Este posibil să aveți de-a face cu oameni carismatici, inteligenți, cu simțul umorului, dar ușor iritați de capriciile vremii. Ei apar în viața voastră pentru a vă asculta și a vă purta de grijă. Nu trebuie să vă pierdeți timpul încercând să găsiți o soluție care să îi facă fericiți. Tot ce trebuie să faceți este să le acordați timp și să nu le evitați compania. Toate se vor rezolva de la sine. Fi-ți optimiști!

Pești

Tocmai când ați crezut că toate planurile pe care le-ați făcut s-au năruit, o veste bună sosește și schimbă totul. Primiți cu brațele deschise această schimbare. Nu toate lucrurile merg așa cum v-ați dorit. Renunțați la orice frustrare. Daca spuneți nu, mai târziu ar putea apărea regretul. Concentrați-vă pe tot ceea ce contează cu adevărat și zâmbiți mai des.

(OBSERVATOR)

Ultimele stiri

Perechea de dublu feminin, Elizabeta Samara/Andreea Dragoman, cucerește medalia de argint într-o ediție istorică pentru România la Campionatul European individual seniori din Munchen.

🥈 Avem și pereche vicecampioană europeană în Munchen! Felicitări, Elizabeta Samara și Andreea Dragoman! #servimpentruistorie #hairomania #tabletennis Perechea de dublu...

Mai multe articole din aceeasi categorie