joi, ianuarie 27, 2022
-3.1 C
Craiova

Horoscop, 26 IULIE 2021. Ce îți rezervă astrele

Berbec

Dacă BERBECII au probleme legate de acte sau au întârziat cu nişte cereri, apropări, revizuirea unor acte, ar fi momentul să le rezolve acum. Este important să vă ocupaţi de zona financiară şi birocraţie.

Taur

TAURII s-ar putea să aibă un conflict cu partenerul. Cineva din exterior vă tulbură liniştea, dar aveţi capacitatea să-l ignoraţi. Iar dacă azi puteţi să ajutaţi pe cineva, nu ezitaţi.

Gemeni

Nativii GEMENI sunt preocupaţi de carieră. Axaţi-vă pe munca de rutină, pe proiectele care se află în desfăşurare, pentru că nu este momentul să iniţiaţi ceva nou.

Rac

Grija pe care RACII le-o poartă celor dragi îi poate deconcentra de la ce au de făcut. Fiţi alături de ei, dar dacă nu sunteţi atenţi la finanţe s-ar putea să intraţi într-o încurcătură serioasă.

Leu

LEII au succes la job, pot solicita schimbarea locului de muncă sau ceva legat de străinătate. Şi socializarea, comunicarea sunt punctele voastre forte, prin intermediul cărora veşi avea relizări mari.

Fecioară

O discuţie cu o femeie s-ar putea să le aducă FECIOARELOR zâmbetul pe buze. Poate fi vorba de o colaborare de succes care pe plan financiar va aduce schimbări benefice.

Balanță

BALANŢELE sunt avantajate într-o prezentare, o şedinţă sau dacă au de luat decizii privind echipa cu care lucrează. În plus, vor apărea colegi noi la job lucru care vă poate mări şi anturajul.

Scorpion

Este o zi în care discuţiile cu partenerii, şefii sau rudele sunt avantajoase pentru SCORPIONI. Cei din jur vă vor observa şi, mai mult de atât, veţi primi laude şi apreciere datorită muncii voastre.

Săgetător

Nativii SĂGETĂTORI sunt susţinuţi pe plan financiar. Fie cumpăraţi ceva la preţ excelent, fie primiţi nişte bani, cert este că toate achiziţiile de azi vor fi avantajoase şi utile.

Capricorn

CAPRICORNII vor beneficia de sprijinului colegiilor de muncă, dar trebuie să fie atenţi la hârtii, contracte sau documente. Mare grijă cum le interpretaţi sau ce semnaţi şi cel mai imporatnt, nu daţi îrpumut.

Vărsător

S-ar putea ca VĂRSĂTORII să ai probleme de sănătate. Poate fi vorba de imunitate sau alte afecţiuni, însă, nimic grav. Totuşi, o pauză nu strică.

Pești

Iar PEŞTII au de ales între 2 oferte tentate. Este momentul să riscaţi şi să alegeţi cu inima, pentru că sunteţi susţinuţi în deciziile pe termen lung.

 

Ultimele stiri

VIDEO. Liderul Sindicatului „Aluministul” explică situația de la ALRO Slatina

Constantin Popescu, liderul Sindicatului „Aluministul” din ALRO Slatina a explicat, în cadrul emisiunii „Rațional”, ce se întâmplă la ALRO. https://www.youtube.com/watch?v=U6GOcORynUY

Mai multe articole din aceeasi categorie