vineri, august 19, 2022
25.6 C
Craiova

Horoscop, 26 martie 2020. Ce îți rezervă astrele

Berbec

Unele persoane importante, speciale pentru voi, ar putea să vă acorde mai multă atenție astăzi, faţă de obicei. Sunteți gata? Ori de câte ori lumina reflectoarelor este îndreptată către voi este important să nu staţi degeaba. Ocupaţi-vă timpul cu diferite activităţi. Ştiind că ochii vă vor urmări de-a lungul zilei, ar fi bine să fiţi activi, dar nu vă grăbiţi şi n vă avântaţi în proiecte care vă pot depăşi. Impresionaţi prin simplitate, sinceritate, devotament şi dorinţă de a excela.

Taur

Puteți ajunge în sfârșit la un compromis într-o luptă de putere continuă cu un prieten dacă alegeți calea potrivită. Dacă trebuie totuşi să renunţaţi la ceea ce gândiţi, la ideile voastre şi dorinţele voastre pentru cei din jur, aveţi siguranţa că este decizia potrivită? Este importantă opinia voastră, mai ales când în joc este tocmai viitorul vostru. Aveţi grijă.

Gemeni

Dacă aveţi parte de discuţii cu iz intelectual astăzi, încercaţi să vedeţi lucrurile şi din perspectiva celeilalte persoane. Fiţi mai înţelegători cu privire la locul de unde provin şi meseria pe care o practică. Învăţaţi din experienţele celor din jur, căci vă vor ajuta şi pe voi de-a lungul timpului. FIţi încrezători în cunoştinţele voastre, dar răbdători dacă ceilalti nu sunt încă specialişti.

Rac

Ar putea apărea o surpriză emoţionantă, așa că pregătiţi-vă şerveţelele căci s-ar putea să fie multe lacrimi de fericire. Veţi învăţa ce este iubirea adevărată şi cine sunt oamenii care îşi merită locul în viaţa voastră. Este cu adevărat o zi specială, plină de schimbări, în bine. Veţi înţelege care este viitorul vostru şi alături de cine veţi face paşi spre el. 

Leu

Pentru a-ți ridica ego-ul, trebuie să te oprești din a te mai concentra atât de mult supra a ceea ce cred alții despre tine, mai ales atunci când oamenii de care ești înconjurat acum nu au nicio pornire să fie critici față de ceilalți. Sunt mai nesiguri decât ești tu, așa că îți pierzi timpul preocupându-te de opiniile lor. Faceți doar alegerile și acțiunile care vă vor face mândru de dumneavoastră și nu vă faceți griji pentru nimeni altcineva. Dacă oamenii doresc să concureze, nu vă întreceți cu ei.

Fecioară

Rutina ta zilnică ar putea fi ușor perturbată de cineva care nu știe nimic despre cum să fii flexibil. Nu poate privi lucrurile dintr-o altă perspectivă decât a lui. Din fericire, aveți suficientă flexibilitate pentru amândoi, așa că nu va dura mult sp aveți un plan care să îi facă fericiți și să vă facă fericiți în același timp. Aplombul tău diplomatic va fi remarcat de oameni importanți și în curând va fi și recompensat!

Balanță

Aveți mai multă curiozitate decât pisica, în acest moment și, dacă o urmați, puteți ajunge să aveți un moment foarte bun! Există o persoană cu care ai vrut întotdeauna să vorbești? Ai putea avea șansa să-ți satisfaci dorința și să afli ce se întâmplă cu ea. Există un sport sau hobby pe care l-ai găsit întotdeauna interesant? Aflați mai multe despre asta astăzi. Există o mâncare pe care ai vrut să o încerci mereu? Începeți să adunați rețete. Gustă mai multe arome diferite în viață și vei sfârși prin a iubi mai mult viața.

Scorpion

Călătoria este acum în mintea ta, atât de mult încât s-ar putea să creeze probleme reale cu familia ta. Vor să vă așezați într-un loc puțin mai mult, dar trebuie să vă relaxați! Trebuie să-ți urmezi propriile îndemnuri și să-ți dai seama de o modalitate de a le comunica asta. Puțină compasiune nu strică azi. Asta te va ajuta să îți dai seama cum să ai conversația pe care trebuie să o ai cu cei din familie.

Săgetător

Săgetătorii, în 26 martie, pot avea conflicte serioase cu partenerii de viaţă. Te trezești, din senin, în mijlocul unui triunghi amoros, după ce un fost iubit își face apariția în peisaj. Este foarte greu să eviți o criză de gelozie, însă sfatul astrelor este să faci tot posibilul. Restul zilei promite să treacă fără probleme grave. Seara, descoperi un nou hobby și încerci să găsești soluții pentru a-ți rotunji veniturile.

Capricorn

Joi, nativii Capricorn au toate motivele să se relaxeze. Proiectele la care au muncit cu greu în ultimele săptămâni au dat roade așa că dedică-ţi ziua pentru propria persoană. Uită de treburile obositoare, conversațiile telefonice şi fă doar ce-ți place. Seara, un prieten s-ar putea să îți ceară ajutorul. Evaluează bine situaţia, iar dacă dacă efortul este prea mare, poți să răspunzi cu un refuz curat.

Vărsător

Pentru Vărsători nu vor exista probleme majore astăzi. Nişte prieteni te vor anunţa că se vor muta curând în alt oraş. Primești vestea cu detașare și încerci să nu te lași foarte afectat. Te simți romantic şi foarte inspirat și nu lași pe nimeni și nimic să îi strice această stare. Seara, partenerul de viață îți face o surpriză de proporții, așa că bucură-te viață! 

Pești

Pentru Peşti, această zi de joi aduce odihnă, după o perioadă etrem de grea. Nu chemi la tine prieteni şi stai departe de vizite obositoare. Este o zi excelentă în care să ai grijă doar de tine, de corpul și de sufletul tău. Puțin sport, masaj sau yoga ar fi perfecte. Dacă nu ești implicat într-o relație, spre seară o persoană pe care ai cunoscut-o recent te va face să te simți special. Poate fi începutul unei relații frumoase și de durată.

(OBSERVATOR)

Ultimele stiri

Perechea de dublu feminin, Elizabeta Samara/Andreea Dragoman, cucerește medalia de argint într-o ediție istorică pentru România la Campionatul European individual seniori din Munchen.

🥈 Avem și pereche vicecampioană europeană în Munchen! Felicitări, Elizabeta Samara și Andreea Dragoman! #servimpentruistorie #hairomania #tabletennis Perechea de dublu...

Mai multe articole din aceeasi categorie