sâmbătă, octombrie 16, 2021
10.3 C
Craiova

Horoscop 27 septembrie. Ce îți rezervă astrele?

Predicțiile zilei

Berbec

Noi posibilități de a începe o nouă viață. Este o zi potrivită pentru a sărbători ceea ce ați trăit până acum și ceea ce urmează. Savurați roadele succesului.

Taur

Vă eliberați mintea de povara pe care o simțiți de ceva timp. Nu vă lăsați afectați de toate lucrurile care se întâmplă în jurul vostru, nu puteți gestiona întotdeauna tot ceea ce se întâmplă.

Gemeni

Lăsați în urmă convențiile și moralitatea extremă care nu contribuie la nimic. Trebuie să începeți să experimentați mai mult.

Rac

Lucrul în echipă este foarte important, fie în viața personală, fie la locul de muncă. Aveți ocazia să vă testați abilitățile de lider de grup pe parcursul zilei și va fi un test foarte ușor de depășit pentru voi.

Leu

Este timpul să vorbești ceea ce ai ținut în tine, să nu lași nespuse lucrurile pe care le ai de spus și ce vrei să exprimi altora.

Fecioară

Este o zi bună pentru îngrijirea sănătății și pentru a vă simți bine în propriul corp. Dacă v-ați neglijat în ultima vreme, este momentul să vă întoarceți asupra propriei persoane. Veți culege roadele mai târziu.

Balanță

Aveți probleme de rezolvat și încă nu v-ați dat timp pentru ele. Reveniți și puneți capăt acelor lucruri pe care le-ați lăsat pentru mai târziu. Amânarea nu va face decât să complice situațiile. Organizarea vă va face să vă simțiți eficienți și vă va da energie.

Scorpion

Treceți printr-un proces de transformare care vă va fi benefic. Sunteți în faza în care descifrați semnalele care v-au fost trimise până acum. Tratați această tranziție cu seriozitate. Este o zi în care vi se vor revela lucruri.

Săgetător

Nu vedeți anumite situații care se întâmplă în viața voastră, ceea ce vă îngreunează în găsirea unor soluții. Nu ezitați să apelați la prieteni sau la familie dacă aveți nevoie de ajutor. Un sfat s-ar putea dovedi revelator.

Capricorn

Este momentul potrivit pentru a vedea cu adevărat cine cu adevărat alături de voi. Nu lăsați să treacă această zi a dezvăluirilor fără să aruncați o privire asupra oamenilor din jurul vostru. Curățenia spirituală va fi benefică pe termen lung.

Vărsător

Veți avea ocazia să schimbați impresii cu oameni noi, pe care îi veți întâlni în contexte surprinzătoare. Fiți pe fază! Orice sfat este bine-venit în această perioadă pentru că s-ar putea dezvolta într-un proiect.

Pești

Trebuie să deveniți mai conștienți de lucrurile pe care le spuneți altora. Ați putea foarte ușor să răniți pe cineva dacă nu vă măsurați cuvintele. Renunțați la orgoliu și încercați să fiți mai empatici. Ziua v-ar putea aduce în împrejurări în care o comunicare eficientă se va materializa pe viitor în proiecte de succes.

(Sursa: antena3.ro)

Ultimele stiri

Cea mai mare infrastructură de Inteligență Artificială se construiește lângă Craiova

Cel mai mare centru de date din Europa centrală și de sud-est se construiește lângă Craiova, în comuna Mischii....

Mai multe articole din aceeasi categorie