miercuri, iunie 29, 2022
34.5 C
Craiova

Horoscop, 29 IULIE 2021. Ce îți rezervă astrele

Berbec

BERBECII se organizează mult mai bine la job, aşa că îşi pot face planuri viitor. Mai ales că veţi primi veşti bune privind un proiect important în online.

Taur

TAURII sunt provocaţi de diverse persoane, aşa că vor apărea conflicte pe parcusrul zieli. Fie în relaţia cu băncile sau legate de bani, inclusiv de banii partenerului de viaţă.

Gemeni

Pentru GEMENI este ziua perfectă să schimbe ceva în carieră. Poate vă reorganizaţi actviităţile sau chiar vă schimbaţi jobul.

Rac

Emoţiile vor fi resimţite mult mai intens de RACI. În special vis-a-vis de persoana iubită vor exista momente speciale şi interesante.

Leu

O colaborare o să te ajute mult să obții niște bani suplimentari. O femeie îi ajută foarte mult pe LEI și dacă se gândesc să facă o schimbare în carieră, astăzi vor avea intuiţia de a lua decizii foarte bune.

Fecioară

FECIOARELE au o discuție importantă cu rudele privind starea de sănătate a unei persoane mai învărstă, fie privind o moștenire, fie despre împărțirea unui pământ.

Balanță

BALANŢELE s-ar putea să fie implicate într-o discuţie aprinsă cu partenerul pe tema geloziei. Apar de la o serie de minciuni şi neplăceri, motiv pentru care discuţia trebuie purtată cu multă sinceritate.

Scorpion

SCORPIONII au de rezolvat chestiuni financiare. Poate apărea un conflict între prieteni din cauza banilor. Încercaţi să acţionaţi cu tact.

Săgetător

SĂGETĂTORII sunt îngropaţi în muncă. S-ar putea să vă simţiţi extenuaţi, motiv pentru care câteva ore libere v-ar prinde bine.

Capricorn

CAPRICORNII au parte de surprize din partea prietenilor sau a persoanei iubite. Aveţi noroc şi la serviciu, mai ales că toate sarcinile voastre vor fi îndeplinite cu mult succes.

Vărsător

Uşor uşor lucrurile se aranjează în viaţa VĂRSĂTORILOR. Este un moment de conştientizare în care veţi lua decizii legate de viaţa personală.

Pești

PEŞTII au parte de multă susţinere azi, armonia se simte în viaţa voastră. Aveţi însă grijă la imunitate, beţi multe lichide şi faceţi sport. Sunteți predispuși la răceli, o gripă sezonieră, reacții alergice.

 

Ultimele stiri

Florin Cîțu a demisionat de la conducerea Senatului

Florin Cîțu a demisionat în urmă cu scurt timp de la conducerea Senatului, au declarat pentru euroolteniainfo.com surse din...

Mai multe articole din aceeasi categorie