luni, iulie 4, 2022
26.8 C
Craiova

Horoscop, 5 august 2020. Ce îți rezervă astrele

Berbec

Berbecii aflați într-un moment de impas ar putea fi ajutați de o persoană cu autoritate, chiar dacă acestă persoană este o figură emblematică sau chiar un istorică. Urmărește cu atenție cum au procedat alții înaintea ta, în situații similare, și s-ar putea să găsești răspunsurile la probleme ce păreau greu de rezolvat. Cu această ocazie s-ar putea să găsești chiar și un model în viață, pe care să-l urmezi indiferent de circumstanțe.

Taur

Taurii nu trebuie să-și piardă timpul și energia cu persoane care dau puțin semne de interes. Înconjoară-te doar cu acei oameni care te apreciază sincer și îți vor binele, chiar și atunci când lucrurile nu merg cum ar trebui. Ei sunt cei care îți vor sta aproape și te vor ridica în cele mai grele momente.

Gemeni

Gemenii se confruntă cu un sentiment de nedescris, o combinație de dragoste, entuziasm, pasiune și speranța că ceva minunat urmează a se întâmpla. Nu este exclus ca o nouă apariție să strârnească aceste emoții în sufletul tău, motiv pentru care nu ar trebui să eziți nicio clipă și să faci un prim pas, oricând de mic și de stângaci ar fi.

Rac

A fi indepedent este treabă grea, dar merită tot efortul, în special în perioadele de criză. S-ar putea ca evenimente recente să scoată la ivelă laturi neștiute ale personalității tale și să îți demonstreze că ești mult mai puternic și mai matur decât credeai. Chiar dacă, pe alocuri, ai sentimentul că ești copleșit de situație. În cele din urmă, iar asta mai repede decât îți imaginezi, toate se vor așeza la locul lor.

Leu

Dacă ești într-o relație, fie ea și la început, vei avea surpriza să constați că, astăzi, partenerul nu se poate dezlipi de tine. Dintr-o dată, vrea să te însoțească peste tot, să afle tot ce știi și tu, să facă tot ce faci și tu. Drăgălășenia cu care face toate aceste lucruri te va binedispune și te va face să te simți apreciat.

Fecioară

Dacă continui să pui obligațiile familiale pe primul loc vei avea multe de pierdut. Conflictele care apar în viața ta socială au rădăcina în ceea ce se întâmplă acasă și trebuie să iei măsuri. Încearcă să echilibrezi cele două lumi. Poți să o faci. Trebuie doar să încerci puțin mai tare. Anunță-ți familia cât de importanți sunt prietenii tăi pentru tine și va înțelege. Nu-ți fie teamă să ceri ceea ce îți dorești. Oamenii care te iubesc vor să fii fericit.

Balanță

Cu siguranță este important să păstrezi un echilibru în viața ta, dar nu te consuma dacă simți că nu poți face asta acum. Uneori ajungi într-o fază în care tot ceea ce îți dorești este să te relaxezi, alteori ai un chef nebun să te apuci de treabă și să rezolvi tot ce a rămas nerezolvat. Nu e sfârșitul lumii. Nu te forța să amesteci lucrurile dacă te simți copleșit. Nimeni nu e perfect, așa că de ce ai avea astfel de așteptări de la tine?

Scorpion

Regreți o achiziție făcută recent? Nu fi surprins. Cu fiecare zi ce trece devii mai cumpătat și toate acele gadget-uri inutile pe care le ții pe rafturi nu fac decât să îți confirme că trebuie să fii mai atent la banii pe care îi cheltui. Dacă poți returna ultima achiziție, fă-o fără regrete. Dacă e deja prea târziu, dăruiește-o unui prieten care s-ar bucura sincer de dar.

Săgetător

Astăzi, nativii zodiei Săgetător vor fi marcați de o stare puternică de disconfort, din cauza unui comentariu sau a unor replici făcute de un coleg sau un prieten. Sfatul astrelor pentru tine este să nu te frustrezi, ci să abordezi problema cu mult curaj. Mergi la persoana respectivă și lămurește situația. De asemenea, încearcă să nu discuți despre acest subiect cu alți apropiați, nu ai face decât să dai naștere mai multor bârfe.

Capricorn

Capricornii sunt foarte solicitați la serviciu și simt nevoia unei pauze. Mai ales că, pe lângă sarcinile primite, asculți și vrei să ajuți pe toată lumea care are probleme. Ai un suflet bun, însă încearcă să nu te încarci cu mai multe decât poți duce. În rest, concentrează-te asupra casei, e momentul să faci toate acele reparații de care ai tot fugit. Spre seară, o plimbare în parc îți va face foarte bine!

Vărsător

Nativii zodiei Vărsător trec prin tot felul de zbateri în plan personal, iar acest lucru riscă să le afecteze eficiența la locul de muncă. Ca să te poți concentra la saricinile de serviciu, ar trebui să lași deoparte orice chestiune personală. De asemenea, astăzi, astrele îți recomandă să stai departe de sporturile extreme. Fii echilibrat în tot ceea ce faci, casă fii ferit de accidente.

Pești

Miercuri, Peștii simt nevoia să fie singuri. O idee bună ar fi să-ți iei o zi liberă de la serviciu, ca să te poț concentra pe proiectele pe care le-ai tot amânat. Vei fi surprins cât de repede găsești soluțiile optime, departe de agitația de la birou. În plan amoros, dacă nu ești implicat într-o relație, este posibil să întâlnești acea persoană specială care îți va da lumea peste cap… în sensul bun al cuvântului.

(OBSERVATOR)

Ultimele stiri

La mulți ani, Slatina ❗

Televiziunea Euro Oltenia Info a fost alături de slătineni la aniversarea celor 43 de ani de la trecerea orașului...

Mai multe articole din aceeasi categorie