joi, decembrie 9, 2021
0.4 C
Craiova

Horoscop 7 octombrie. Ce îți rezervă astrele?

Predicțiile zilei de 7 octombrie 2021.

 

Berbec

Berbecii care vor să facă nişte investigaţii medicale ar trebui să înceapă azi. Probabil nu vreţi ca cei dragi să ştie despre problemele voastre, dar măcar învoiţi-vă de la job.

Taur

Taurii sunt foarte creativi şi joviali, iar persoana iubită se simte în largul ei alături de voi. Totuşi, nu exageraţi cu distracţia dacă aveţi de luat nişte decizii importante.

Gemeni

Banii de care Gemenii au nevoie pentru casă lipsesc, dar azi este recomandat să faceţi un împrumut sau măcar să începeţi procesul.

Rac

Nativii Rac nu prea vor să facă alegeri, însă, vor fi nevoiţi, poate chiar legate de maşină. Aici intervine şi partenerul de viaţă cu care este posibil să vă certaţi pe acest subiect.

Leu

Talentele Leilor ar trebui să fie cât mai mult evidenţiate. Nu vă mai ascundeţi abilităţile, pentru că şi alţi oameni pot beneficia de pe urma lor.

Fecioară

Fecioarele pun accent azi pe aspect. Inidferent dacă mergeţi la shopping sau vreţi o schimbare de look, totul trebuie să arate impecabil, exact aşa cum vă place vouă. Totuşi, perfecţiunea e greu de atins, nu uitaţi.

Balanță

Balanţele nu sunt atât de ordonate pe cat ar trebui, tocmai de aceea este posibil să nu facă înţelese şi să fie nevoie de detalii suplimentare. Însă aveţi capacitatea de a media discuţii conflictuale în carieră şi acasă.

Scorpion

Întâlnirile cu prietenii sau cu oameni pe care nu îi cunosc sunt avantajate în cazul Scorpionilor. Maleabilitatea este cheia pentru voi, pentru că tindeţi să nu acceptaţi ideile celorlalţi.

Săgetător

Deşi Săgetătorii sunt foarte comunicativi, nu vor reuşi să obţină resurse pentru proiectele lor. Cel mai bine ar fi să vă bazaţi pe ce aveţi voi de oferit.

Capricorn

Este esenţial ca nativii Capricorn să nu se certe cu partenerii de viaţă, pentru că pot lua proporţii conflictele. Subicetul principal s-ar putea să vizeze nişte cursuri, studii.

Vărsător

Vărsătorii primesc ajutor financiar de la locul de muncă, dar trebuie să se bazeze pe intuiţie dacă au de luat decizii importante.

Pești

Peştii pot semna ceva important, chiar dacă încă nu şi-au pus toate ideile în practică.

Sursa: observatornews.ro

Ultimele stiri

MEDICINA DENTARĂ

MEDICINA DENTARĂ MEDICINA DENTARĂ Publicată de Euro Oltenia Info pe Miercuri, 8 decembrie 2021

Mai multe articole din aceeasi categorie