sâmbătă, august 13, 2022
21.2 C
Craiova

Hypermarket Kaufland la Caracal. Chesnoiu: Salutăm orice investiție!

Primăria Caracal anunță o investiție privată de aproximativ 12 milioane de euro pentru construirea unui centru comercial. Consiliul Local al Municipiului Caracal a dezbătut propunerea privind o investiție constând în „Hypermarket, galerie comercială și anexe conexe” în zona străzii Dragoș Vodă, pe o suprafață de aproximativ 34.400 mp. Este vorba despre Kaufland, care va asigura din fonduri proprii construirea arterelor de circulație din incintă, realizarea parcărilor, racodarea la rețelele tehnico-edilitare, realizarea construcțiilor care vor adăposti funcțiuni comerciale. Acestea din urmă pot alcătui un pol economic la nivelul zonei de servicii și dotări conexe, anunță primarul Ion Doldurea.

La rândul său, președintele Comisiei de Agricultură din Camera Deputaților, Adrian Chesnoiu de la PSD Olt, e mulțumit de proiect. „Noi ca parlamentari de Olt salutăm desigur orice investiție în județ. În ceea ce mă privește, sper să aducă beneficii și producătorilor noștri locali, pentru că acesta este interesul nostru prioritar”, ne-a declarat Adrian Chesnoiu.

 

Ultimele stiri

20 de trenuri electrice vor circula în România. Craiova este inclusă în rute

Autoritatea pentru Reformă Feroviară anunță, joi, deschiderea seriei achizițiilor de material rulant prin Planul Național de Redresare și Reziliență...

Mai multe articole din aceeasi categorie