Breaking News

Publicatie administrata editorial de Cristi Giambasu

Imaginea care a scandalizat internetul: o femeie de serviciu ii face pedichiura unui director din Primarie! Explicatiile oficialului sunt de rasul curcilor!

O fotografie cu un director din cadrul Primariei Targu Jiu a starnit indignare pe internet. In imaginea respectiva, o femeie de serviciu il spala pe pcioare intr-un lighean si ii face pedichiura. Este vorba de Marian Rotaru, directorul Direcției Publice de Patrimoniu din cadrul Primăriei Târgu Jiu, a fost fotografiat cu pantalonii suflecați până la genunchi, cu un picior la înmuiat într-un lighean cu apă, și cu celălalt în poala femeii de serviciu care îi face pedichiura.

Contactat telefonic, directrul a declarat pentru Libertatea  de fapt nu i se făcea pedichiura, ci că suferise o luxație la gleznă, iar femeia de serviciu îi punea o fașă cu gheață. Cât despre celălalt picior, pe care îl ține în ligheanul cu apă, el spune că avea gută și îl ținea la indicația medicului. Totodată, directorul din primăria Târgu Jiu spune că fotografia este din 2016.

Conform reprezentanților Primăriei Târgu Jiu, la scurt timp după apariția fotografiei cu Marian Rotaru și femeia de serviciu care îi făcea pedichiura, directorului Direcției Publice de Patrimoniu i s-a cerut notă explicativă.

„Din discuțiile pe care le-am avut cu acesta, la momentul în care au fost suprinse imaginile, dumnealui nu își făcea pedichiura, ci avea o problemă la una dintre gambe, avea o entorsă, în lighean era gheață și în sticluță era un unguent pe care i-l dăduse medicul să își aplice și, de fapt, doamna nu îi făcea pedichiura, ci îi aplica din nou fașa aceea elastică după unguent”, a declarat Anamaria Ianc, purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Târgu Jiu.

Articole asemanatoare

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of