miercuri, decembrie 8, 2021
3.2 C
Craiova

Imagini șocante! Bătaie cruntă într-un local din Olt

Imagini cu o bătaie ce a avut loc pe 3 ianuarie pe terasa unui bar din comuna Brastavățu, Olt, au fost făcute publice azi de Poliție. În scandal au fost implicate șapte persoane, după cum reiese din imaginile suprinse de una dintre camerele de supraveghere montate în incinta localului.  

Deși alți clienți ai barului au încercat să-i despartă, bărbații care erau căzuți pe ciment au fost în continuare loviți de agresori cu obiectele contondente, dar și cu picioarele, de nu s-au mai putut ridica. Minute bune au stat la pământ până când au reușit să-și revină, însă una dintre victime, chiar dacă era plină de sânge, continuă să fie lovită.

Un bărbat în vârstă de 39 de ani, din Brastavățu, a ajuns la Spitalul Municipal Caracal în urma altercației, iar de aici a fost transferat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, pentru ca apoi să ajungă să primească îngrijiri medicale și la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova. Pe 15 ianuarie, acesta s-a externat și concluziile medicului legist arată că leziunile traumatice suferite în timpul bătăii i-au pus viața în primejdie. Inițial, cauza a fost cercetată de polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Vișina, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetu Corabia, însă dosarul a fost declinat spre soluționare anchetatorilor de la Parchetul Olt. Agresorul s-a stabilit a fi un bărbat de  43 de ani, tot din Brastavățu, care a fost săltat de oamenii legii în urma a două percheziții domiciliare care au avut loc la Brastavățu, tot în cursul zilei de azi.

Ultimele stiri

Horoscop 7 decembrie. Ce ne rezervă astrele?

Predicțiile zilei de 7 decembrie 2021. Berbec Dacă ai avea mai multe zile precum aceasta, atunci toate lucrurile ar merge mai...

Mai multe articole din aceeasi categorie