luni, iunie 24, 2024
23.4 C
Craiova

În ultimele 24 de ore, poliţiştii mehedințeni au acţionat pentru impunerea respectării legislației rutiere și prevenirea accidentelor de circulație

Ofiţerii şi agenţii de poliţie au urmărit conştientizarea conducătorilor de autovehicule şi a pasagerilor asupra importanţei utilizării centurii de siguranţă, respectarea prevederilor legale privind regimul de viteză, circulaţia pietonilor, bicicliștilor, depăşirea, acordarea de prioritate, constatând 128 de abateri la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Au fost sancţionaţi 19 conducători auto care au depăşit viteza legală pe diferite sectoare de drum și 8 care nu au purtat centura de siguranţă.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de peste 32.100 lei, fiind reţinute în vederea suspendării sau anulării 12 de permise de conducere.

Pentru contracararea aspectelor negative în trafic şi prevenirea accidentelor de circulaţie, poliţia rutieră va continua acţiunile şi controalele pe sectoarele de drum din municipiu și județ.

 

Ultimele stiri

FOTO/OLT: Tenis de masă. Trei medalii pentru sportivii CSM Slatina la Top 16

Trei din cei patru sportivi ai Clubului Sportiv Municipal Slatina, participanți la competiția Top 16, care s-a desfășurat în...

Mai multe articole din aceeasi categorie