sâmbătă, august 13, 2022
21.2 C
Craiova

Inca un pas in lupta pentru titlu. Asta inseamna sa ai valoare, dai cei mai buni jucatori si te lupti pentru titlu

Pe numele lui Andrei Ivan, marcator a 17 goluri sezonul trecut pentru CSU Craiova, a venit o ofertă importantă. Bordeaux, din liga a doua franceză, îl vrea pe atacantul în vârstă de 25 de ani.

Andrei Ivan, unul dintre cei mai productivi jucători ai Craiovei sezonul trecut, cu 17 goluri și 12 pase decisive în 40 de meciuri, ar putea prinde un nou transfer în străinătate.

Surse din presa franceză transmit că Bordeaux, echipă retrogradată în Ligue 2 la capătul sezonului trecut, a făcut o ofertă pe numele fotbalistului.

Bordeaux a făcut o ofertă pentru Andrei Ivan!

Mihai Rotaru, principalul acționar al clubului alb-albastru, ia în calcul să accepte oferta. Rămâne de văzut cum va reacționa fotbalistul și dacă propunerea francezilor satiface pretențiile tuturor părților implicate.

Andrei Ivan a mai evoluat în străinătate între iulie 2017 și august 2019. Cumpărat de Krasnodar cu 3 milioane de euro, a fost împrumutat la Rapid Viena un an mai târziu. În vara lui 2019 Universitatea l-a readus în Bănie cu 1,5 milioane de euro.

Ivan a început noul sezon mai „moale”, doar un gol în 5 meciuri, dar în plan personal lucrurile merg excelent. De curând s-a însurat și așteaptă un copil alături de soția sa, fosta gimnastă Anda Butuc.

Bordeaux este una dintre echipele de tradiție din Franța, cu 6 titluri de campioană în palmares și 15 trofee în total. Cel mai recent triumf dateză din 2013, când a câștigat Cupa Franței. Ultimul titlu a fost câștigat în 2009.

Sursa: Gsp.ro

 

Ultimele stiri

20 de trenuri electrice vor circula în România. Craiova este inclusă în rute

Autoritatea pentru Reformă Feroviară anunță, joi, deschiderea seriei achizițiilor de material rulant prin Planul Național de Redresare și Reziliență...

Mai multe articole din aceeasi categorie