Breaking News

Publicatie administrata editorial de Cristi Giambasu

Incendiu devastator in Delta Lebedelor din Ramnicu Valcea! Au ars peste 5000 de metrii patrati si au fost amenintate o catedrala si un centru comercial!

Un incendiu de amploare a izbucnit în seara zilei de duminică, 11 martie, în Râmnicu Vâlcea, la confluenţa râurilor Olăneşti şi Olt. A ars vegetaţia pe 5.000 de metri pătraţi, în mica deltă formată în oraş.

Flăcările au pus stăpânire pe vegetaţia uscată şi stufărişul din mica deltă formată la confluenţa râurilor Olt şi Olăneşti, din Râmnicu Vâlcea. Incendiu a izbucnit duminică seară, 11 martie, în apropierea unei catedrale şi a unui centru comercial. În fiecare an, la venirea primăverii se repetă istoria, indivizi necunoscuţi dau foc plantelor uscate. Niciodată nu se descoperă vinovaţii, dar sunt veşnic bănuiţi fie oamenii fără adăpost, fie pescarii care vor să-şi facă loc de pescuit.
 
„Nu au fost obiective socio-economice şi nici persoane rănite”, a declarat plt. Octavian Fulger, ofiţer de relaţii cu publicul din cadrul ISU Vâlcea.
 

Potrivit estimărilor celor de la ISU, a ars vegetaţia uscată şi stufărişul pe aproximativ 5000 de metri pătraţi. 

Focul a fost foarte aproape un kilometru de Catedrala Ostroveni şi la 500 metri de un centru comercial.

Pompierii susţin că nici de această dată nu se ştie cauza exactă a producerii incendiului, dar se fac cercetări, potrivit adevarul.ro.

Articole asemanatoare

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of